Wednesday, October 22, 2014

Θρύλος- Γιούβε 1-0. Σε τροχιά πρόκρισης ξανά ο Ολυμπιακός.Τι γράφουν Ιστοσελίδες-Εφημερίδες

Τσάμπιονς Λιγκ, 3η αγωνιστική 

Ο "πλανήτης των Ελλήνων" φλέγεται.Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς απο τη ΓΙΟΥΒΕ και να θέσει για καλά υποψηφιότητα για τις κορυφαίες θέσεις των Τσάμπιονς.

Η   EFHMERIS www.efhmeris.blogspot.com που υποστηρίζει οτι δήποτε Ελληνικό που συμμετέχει  σε διεθνείς διοργανώσεις χαιρετίζει το σημερινό θρίαμβο και για τους εκτός Ελλάδος αναγνώστες μας που ίσως δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταφέρουμε ότι έγραψαν εφημερίδες και ιστοσελίδες για το χθεσινοβραδινό τρίποντο.



Λύγισε την «Κυρία» ο Άγιος Ρομπέρτο! 

Στην 101 βραδιά του στην διοργάνωση ο Ολυμπιακός πετυχαίνει σπουδαία νίκη (1-0 της Γιουβέντους) με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις! "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΑΘΗΝΩΝ 

Όπως είχε προβλέψει ο εξαιρετικός Ρομπέρτο, ο Ολυμπιακός πήρε πολύτιμη νίκη (1-0) απέναντι στην Γιουβέντους χάρη στο εξαιρετικό τέρμα του Κασάμι στο 36ο λεπτό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 6 βαθμούς βρίσκονται Ολυμπιακός και Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ρομπέρτο και Κασάμι οι δυο πρωταγωνιστές...Ρομπέρτο και Κασάμι οι δυο πρωταγωνιστές...
Με τρομερή διάθεση για να παίξει ποδόσφαιρο μπήκε στον αγώνα ο Ολυμπιακός και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, με τους Μήτρογλου και Τσόρι να… πολιορκούν την εστία του Μπουφόν.  Από την άλλη πλευρά η «Κυρία» απείλησε με τον Ελαμπντελαουϊ να διώχνει πάνω στην γραμμή το σουτ του Τέβες και να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του Ολυμπιακού.
Για να φτάσουμε στο 36ο λεπτό όπου ο Μήτρογλου έστρωσε στον Κασάμι, κι εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα άφησε… άγαλμα τον Μπουφόν για το 1-0!
Στην επανάληψη του αγώνα η απάντηση σε όλες τις προσπάθειες της Γιουβέντους είχε ένα όνομα…Ρομπέρτο! Ο Ισπανός τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του στα σουτ των Μοράτα (65’ και 83’), Πογκμπά (80’), Τέβες (82’ και 86’) και το τελικό σφύριγμα βρήκε το Καραϊσκάκη να φλέγεται κυριολεκτικά!
Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας 6 βαθμούς και να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 4-0 της Μάλμε.
Η βαθμολογία του 1ου ομίλου 
Ατλέτικο 6 (8-3) 
Ολυμπιακός 6 (4-4) 
Γιουβέντους 3 (2-2) 
Μάλμε 3 (2-7)
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85' Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69' Αφελάι). 
Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77' Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57' Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87' Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.
Ελευθεροτυπία
==============================
«Ελληνική τραγωδία»

23/10/14 00:53
Είδε τον Ρομπέρτο να του κόβει κάθε προσπάθεια να 
σκοράρει και στην συνέχεια ο Αλβάρο Μοράτα 
αποθέωσε τον Ισπανό του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είναι...

======================================

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ
news.makedonias.gr - ‎πριν από 3 λεπτά‎
WOOP.gr - ‎πριν από 3 λεπτά‎
SportDog - ‎πριν από 5 λεπτά‎
Οικονομία - ‎πριν από 5 λεπτά‎

Εις βάθος

Η Καθημερινή - ‎πριν από 47 λεπτά‎
Με αδιαπέραστη ασπίδα του τον Ρομπέρτο, ο Ολυμπιακός σημείωσε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Γιουβέντους (1-0), στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη νίκη αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» φιγουράρουν στην κορυφή του ...
Nooz.gr - ‎πριν από 32 λεπτά‎
Τεράστια νίκη, που τον βάζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Ολυμπιακός επί της Γιουβέντους με 1-0, χάρις στο γκολ του Κασάμι στο 36ο λεπτό. Οι "ερυθρόλευκοι" με το δεύτερο "τρίποντο" στην 3η αγωνιστική ...
Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 36 λεπτά‎
Για μια μεγάλη βραδια έκανε λόγο ο τεράστιος σήμερα Ρομπέρτο, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα και έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους. Ο Ισπανός τερματοφύλακας που σήμερα έπιανε τα άπιαστα ανέφερε, ...
Ημερησία - ‎πριν από 42 λεπτά‎
Τεράστια νίκη που τον βάζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Champions League πέτυχε ο Ολυμπιακός επί της Γιουβέντους με 1-0, χάρις στο γκολ του Κασάμι στο 36ο λεπτό. Ο Θρύλος δεν… σεβάστηκε τη Μεγάλη Κυρία και κατάφερε να πετύχει ...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget