Tuesday, April 24, 2018

Βρέθηκε η μητέρα που πέταξε το βρέφος στη Νέα Σμύρνη

Μίνα Καραμήτρου

Βρέθηκε η μητέρα που πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στη Ν. Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για μια 22χρονη άγαμη μητέρα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαμένει σε μία από τις πολυκατοικίες της Ν. Σμύρνης, στον ακάλυπτο της οποίας βρέθηκε το μωρό.
Η 22χρονη δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα για την εγκυμοσύνη της και φρόντιζε να την κρύβει με φαρδιά ρούχα, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι δεν γνώριζε τίποτα ούτε η μητέρα της που ζούσαν στο ίδιο σπίτι από την ημέρα που χώρισε με τον πατέρα της.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, γέννησε μόνη της στο διαμέρισμα, και αμέσως μετά πέταξε το μωρό για να μη γίνει αντιληπτή η γέννα από την μητέρα της. Η 22χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική.

Σημειώνεται ότι το βρέφος γεννήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν έφερε καμία εξωτερική κάκωση και ο θάνατός του προσδιορίζεται περίπου 12 ώρες πριν από την ανεύρεση του.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ως πιο πιθανή αιτία θανάτου την εγκατάλειψη, καθώς το βρέφος έμεινε εκτεθειμένο, μόνο με το σεντονάκι του και χωρίς φαγητό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget