Friday, April 20, 2018

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Δεν αποκλείεται για τη διπλή δολοφονία να υπάρξουν συλλήψεις και εντός της ημέρας.ΝΕΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία. Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στις σορούς των δύο θυμάτων διαπιστώθηκε ότι ο άντρας δέχθηκε 20 με 25 μαχαιριές και η σύζυγός του εννέα με δέκα.
Η μαρτυρία του 15χρονου γιου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Το παιδί είναι ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος και θα καταθέσει παρουσία ψυχολόγου.
Σύμφωνα με τον Ανδρέα Αγγελίδη, εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας, οι αρχές έχουν πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα. Η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και την περιοχή στο προάστιο Στρόβολος.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μέχρι απόψε το βράδυ θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα. Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί». Όπως αναφέρθηκε στα κυπριακά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμη και συλλήψεις! Η εκπομπή «Πρωινή Συνχότητα» στο Active, αποκάλυψε πως οι αρχές έχουν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, με βάση το οποίο θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.
Η μαρτυρία του 15χρονου
Ο 15χρονος θα δώσει γραπτή κατάθεση. Σύμφωνα την εφημερίδα Φιλελεύθερος,  οι δράστες του είπαν πως είχαν σκοτώσει τους γονείς του και πως αναζητούσαν χρήματα.  Όπως ανέφερε στην πρώτη του κατάθεση, του είπαν: «Εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μεν φωνάζεις και τώρα εννά πάμε για τα λεφτά».
Στη συνέχεια τον κλείδωσαν στο ημιυπόγειο του σπιτιού, του είπαν να μη φοβάται και πως δεν θα τον πείραζαν. Όταν ξεκλείδωσε την αποθήκη, έτρεξε στους γείτονες και ζήτησε βοήθεια.
Σημειώνεται ότι οι αρχές δεν έχουν βρει ίχνη παραβίασης, ούτε το όπλο του εγκλήματος. Αστυνομική πηγή, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επιβεβαίωσε ότι δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της εισόδου του σπιτιού του άτυχου ζεύγους.Επίσης από τον τρόπο που διαπράχθηκε το έγκλημα οι αστυνόμοι εκτιμούν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους. 
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, πέθανε από αιμορραγικό σοκ, εξαιτίας πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο. Το sigmalive μεταδίδει πως ο άτυχος 60χρονος έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget