Saturday, April 14, 2018

ΤΡΙΚΑΛΑ. Οι Έλληνες πενθούν τον αδικοχαμένο πιλότο και οι παπάδες χορεύουν!



Με ιδιαίτερα θρησκευτικά και πατριωτικά τραγούδια, το "Παππά κι",..'που έτρεχε στην ποταμιά  για νά βρει συντροφιά' ,τη "Χαλασιά μου¨" ..'Δεν θέλω να δουλεύεις να βασανίζεσαι..θέλω να τρως να πίνεις και να στολίζεσαι' και άλλες υπέρ νταλκαδιασμένες παραγγελίες και με ορέξεις "ακούραστων ταύρων" οι ιερωμένοι της Τρίκκης γλέντησαν ποικιλοτρόπως την ημέρα της "ζωοδόχου πηγής¨" τους στον ομώνυμο Ιερό ναό και με τις ευλογίες του ποιμενάρχη τους. Οι λαμπροφορεμένες ενορίτισσες και ενορίτες καμάρωναν του ποιμένες τους. ενώ την ίδια μέρα,από ενωρίς ολόκληρη η Ελλάδα είχε κηρύξει τριήμερο πένθος για το  νεκρό πιλότο   το παλικάρι από το Μορφοβούνι Καρδίτσας που έπεσε για την ελευθερία μας .
Ευχαριστούμε τον ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΠΗ για το υπέροχο βίντεο που ανάρτησε στα ΤΡΙΚΑΛΑ. ΟΛΑ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

1 comment:

  1. Ο κόσμος δεν έχει που την κεφαλή στρίψει. ..κι αυτοί κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει θεός και σε λίγο θα μας κάνουν και δημόσιο στριπτίζ ..
    Ουζτιουδιουλου τους βρουμιαρδης ..Βρήκαν και τους δηθεν αριστερούς που που τους μάζεψε ο ροδελακιαςμε το γυναικείο κολο για να σκέπασαν τις βρωμιές τους και πάνε τα κοπάδια. Μόνο προβατίνες πάνε σήμερα στα μαντριά τους και σκασίλα τους αν το γρεκι γίνει ξιστρα πάστα. .

    ReplyDelete

wibiya widget