Sunday, March 18, 2018

Με τα μούτρα στο πλιάτσικο – Οι μισθοφόροι των Τούρκων λεηλατούν την Εφρίν (φωτο)

Οι τζιχαντιστές και Τουρκμένοι παραστρατιωτικοί μισθοφόροι, που κατέλαβαν την κουρδική πόλη Εφρίν το πρωί της Κυριακής μαζί με τον τουρκικό στρατό, έχουν ξαμοληθεί και λεηλατούν σπίτια και καταστήματα.
Το πρωί της Κυριακής τα στρατεύματα του Ερντογάν κατέλαβαν την Εφρίν, αφού πρώτα την εγκατέλειψαν οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), για να αποφευχθεί λουτρό αίματος του άμαχου πληθυσμού.
Πολλοί κάτοικοι της Εφρίν ακολούθησαν τους Κούρδους στρατιώτες, ενώ άλλοι άρχισαν να φεύγουν μόνο όταν αντελήφθησαν ότι τα τουρκικά στρατεύματα και οι συμμορίες ατάκτων καταλάμβαναν την πόλη τους.
Οι τζιχαντιστές και οι Τουρκμένοι άλλο που δεν ήθελαν. Άρχισαν να ανοίγουν καταστήματα και να τα λεηλατούν.
Φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τους δείχνουν να βγαίνουν φορτωμένοι με τρόφιμα και χυμούς από παντοπωλείο. Λες και τους είχαν στη δίαιτα οι Τούρκοι διοικητές τους.
Σε άλλες περιπτώσεις μπαίνουν σε σπίτια και τα γδύνουν στην κυριολεξία, ή τα καταλαμβάνουν για να μείνουν οι ίδιοι.
Υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν και ορισμένοι που διαφωνούν με τις λεηλασίες, αλλά οι περισσότεροι έχουν πέσει με τα μούτρα στο πλιάτσικο και μάλιστα έχουν σημειωθεί και φασαρίες για τον διαμοιρασμό των λαφύρων.

Μπήκαν μέσα σε παντοπωλείο και λες και οι Τούρκοι τους είχαν στη… δίαιτα έπεσαν με τα μούτρα στα τρόφιμα και στους χυμούς.

Ενδιαφέρον έχει αυτή η φωτογραφία γιατί την ανάρτησαν κατά λάθος μόνοι τους οι τζιχαντιστές. Αφού την «έριξαν» στο Twitter, χρήστες παρατήρησαν τους δύο στο βάθος που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα κατάστημα.

Έκλεψε ένα τρακτέρ με μια καρότσα και στη συνέχεια τη γέμισε με κλεμμένες μοτοσικλέτες.

Δεν έκλεψε μόνο τον γερανό, κρέμασε και ένα τρακτέρ. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.


Έκλεψε το τρακτέρ και από πίσω έδεσε και μια μερσεντές που βρήκε κάπου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget