Tuesday, March 20, 2018

Τραγικό τέλος φαίνεται πως έχει η εξαφάνιση του αριχμανδρίτη της Μητρόπολης Μάνης Ανδρέα Μπολοβίνου.


Πληροφορίες από τον Λακωνικό Τύπο αναφέρουν ότι εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην περιοχή Καμάρες Καλυβίων Δήμου Αν. Μάνης, που εικάζεται ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο ιερέα.
Σημειώνεται ότι το τελευταίο σήμα του κινητού του εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κότρωνα. O 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 7:30΄ μμ της Δευτέρας -την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα – και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο ιερέας, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:
«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους. Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»…

No comments:

Post a Comment

wibiya widget