Wednesday, March 14, 2018

Θρήνος για 22χρονη φοιτήτρια – Το έσκασε στη Νικαράγουα ο σύντροφός της

Η 22χρονη Haley βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, έξω από την πανεπιστημιούπολη, κοντά στο Binghamton. Η νεκροψία οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό της.
Οι αρχές πλέον αναζητούν τον ύποπτο Orlando Tercero που πέταξε από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy στη Νικαράγουα λίγες ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της Haley.
O Tercero, που ήταν επίσης φοιτητής νοσηλευτικής στο πανεπιστήμιο, είναι πρώην σύντροφος της 22χρονης.

Επέμβαση των αρχών στον καβγά

«Οι συνθήκες θανάτου δεν είναι τυχαίες ούτε αφορά συμπεριφορά ενός ξένου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Οι αρχές δεν γνωρίζουν αν ο Tercero έχει διπλή υπηκοότητα. Σε περίπτωση που έχει δεν θα εκδοθεί πίσω στις ΗΠΑ.
Συνάδελφος της Haley στο Jazzman’s Café είπε ότι είδε την Anderson μια μέρα πριν βρουν το πτώμα της. «Όλοι είναι λυπημένοι. Συμφοιτητές της, συνάδελφοί της έκλαιγαν σήμερα. Είμαι πολύ λυπημένοι».
Ο αρχηγός της αστυνομίας αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί είχαν κληθεί σε συμβάν ανάμεσα στο ζευγάρι το περασμένο φθινόπωρο. Τότε ο Tercero είχε προκαλέσει φθορές στο σπίτι της. Η Ashley είχε επιλέξει να μην κινηθεί νομικά εναντίον του.
Πηγή: Nydailynews

No comments:

Post a Comment

wibiya widget