Sunday, February 25, 2018

DOC αποκάλυψη ΣΟΚ: Και τρίτος νεκρός στο δρόμο της ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Με μια αποκάλυψη που εφόσον επιβεβαιωθεί αλλάζει δραματικά την υπόθεση του σκανδάλου Novartis, κυκλοφορεί την Κυριακή το Documento και καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη τη ρητορική περί «κουκουλοφόρων» και της «σκευωρίας» που έχει υιοθετήσει η ΝΔ για τους προστατευόμενους μάρτυρες.
Η εφημερίδα παρουσιάζει ντοκουμέντα για την ύπαρξη και τρίτου νεκρού στην υπόθεση της Novartis και μάλιστα μετά από δυστύχημα πανομοιότυπο με εκείνο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος.
Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 28χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα, τα οποία οδήγησαν στο θάνατό του. Οι αποκαλύψεις συνοδεύονται από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας και μαρτυρίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος, για τον οποίον το FBI σε έγγραφό του αναφέρει πως «ήταν η γέφυρα μεταξύ της Novartis και κυβερνητικών αξιωματούχων» καθώς και ότι ξέπλενε μέσα από τα Μέσα του το μαύρο χρήμα, είχε βρει τραγικό θάνατο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τζιπ του πήρε φωτιά στην Αττική οδό.
Νεκρός και σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη που, σύμφωνα με το FBI, ξέπλενε το μαύρο χρήμα της φαρμακοβιομηχανίας.
Τribune,gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget