Tuesday, February 27, 2018

ΦΡΙΚΗ/Πετρούπολη: Βίντεο-ντοκουμέντο για το νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών



Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να βρεθούν αυτοί που στραγγάλισαν και έπειτα πέταξαν νεκρό ένα βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.




Η εκπομπή Tatiana Live δημοσίευσε ένα αποκλειστικό βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένο σε περίπτερο το οποίο βρίσκεται κοντά στον κάδο. Στο βίντεο φαίνεται ότι μέσα στα είκοσι λεπτά που προαναφέραμε, πέρασαν έξω από το περίπτερο, επτά οχήματα.
– Ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο στις 23:47
– Ένα λευκό, μόλις ένα λεπτό αργότερα, στις 23:48
– Δύο ακόμα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα λίγα δευτερόλεπτα μετά
– Ένα μεγάλο ασημί αυτοκίνητο δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα
– Ένα ακόμη σκούρο όχημα στις 00:04
– Ένα άσπρο, μικρό αυτοκίνητο αμέσως μετά.
Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή και δείχνει τα επτά οχήματα να περνούν από το σημείο, αλλά και τα όσα λέει ο άνθρωπος που άκουσε τον ρακοσυλλέκτη
Επίσης ο καταστηματάρχης, που έχει μαγαζί απέναντι από τον κάδο που βρέθηκε το βρέφος περιγράφει στην εκπομπή όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες που έχει στην επιχείρησή του. Ένας άνδρας, κρατώντας με το ένα χέρι μια πλαστική σακούλα, περπατά στο πεζοδρόμιο της οδού ανατολικής Ρωμυλίας.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας φαίνεται και πάλι στο πλάνο, χωρίς να κρατά στο χέρι του την πλαστική σακούλα. Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει πρόχειρα μερικά μέτρα πιο δίπλα, του «παίζει» τα φώτα. Ο άνδρας το πλησιάζει και επιβιβάζεται στο όχημα, το οποίο αμέσως «εξαφανίζεται» από το σημείο.
Η ίδια εκπομπή έδωσε και τη περιγραφή του συγκεκριμένου άνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα, περίπου 1.85, σχετικά εύσωμο, με κοντά, σκουρόχρωμα μαλλιά, με μία αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού. Επίσης έχει γένια στο πρόσωπο, αλλά όχι πολύ πυκνά και φορούσε ένα τζιν κι ένα μαύρο τζάκετ.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Σουλτάνας Μαριάννου για το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.
Το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το βρέφος δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.
Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της εύρεσης

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της εύρεσης του νεκρού βρέφους σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.
Ο κάτοικος της περιοχής βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης εντόπισε το βρέφος στα σκουπίδια. Ο σοκαρισμένος άνδρας φώναξε «μωρό, μωρό» και ο κάτοικος της περιοχής κατέβηκε να δει αν όντως πρόκειται για μωρό.
Δυστυχώς, δεν ήταν κούκλα, αλλά ένα νεκρό μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια τσάντα.
Βγάζοντάς το από την τσάντα, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτού που πέταξε το μωρό στα σκουπίδια βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του.
Ο άνδρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε την στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης βρήκε το μωρό:
«Ήμουν έξω και είδα τον άνθρωπο στον κάδο, ήταν ξένος και συγκέντρωνε τα σκουπίδια. Σε κάποια στιγμή αρχίζει να φωνάζει «μωρό μωρό» και κάποια άλλα που δεν τα καταλάβαινα.
»Πάω εκεί κοντά και βλέπω ότι ήταν ένα μωρό στον κάδο. Μάλιστα, το στοματάκι του ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτα, προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του».

«Ήταν πολύ μωρό, ημερών και το είχαν βάλει σε ένα σεντονάκι που ήταν ανοιχτό και αν το πήγαινες κοντά του θα διαπίστωνες ότι δεν ανέπνεε» είπε.

1 comment:

wibiya widget