Thursday, February 15, 2018

Απόκριες στο Δήμο Φαρκαδόνας


Την Κυριακή κηρύσσεται η έναρξη των Αποκριάτικων εκδηλώσεων με αποκορύφωμα το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων στη Φαρκαδόνα

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας αναμένεται να πρωτοστατήσει στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις. Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας προετοιμάζει ένα μοναδικό Αποκριάτικο διήμερο, υποσχόμενος να προσφέρει διασκέδαση σε κατοίκους και επισκέπτες που θα βρεθούν τις Απόκριες στην έδρα του Δήμου για να γιορτάσουν λίγο πριν έναρξη της σαρακοστής, προετοιμαζόμενοι για το Πάσχα.
Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Φαρκαδόνας προετοιμάζει το μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού. Η έναρξη των Αποκριάτικων εκδηλώσεων θα κηρυχτεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ανοίγοντας το πλαίσιο του εορτασμού του κλεισίματος του Τριωδίου και την αρχή της σαρακοστής.
Την Κυριακή το πρωί στη πλατεία της Φαρκαδόνας στις 11:30 π.μ. θα διεξαχθεί η παράσταση μάγου ταχυδακτυλουργού, ενώ κλόουν θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους. Από τις 11:30 και για ένα δίωρο στη πλατεία θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου.
Οι εκδηλώσεις στην έδρα του Δήμου θα συνεχιστούν το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας στις 2:30 μ.μ. στη πλατεία όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του Δήμου και των Πολιτιστικών του Συλλογών. Στην παρέλαση συμμετέχουν με άρματα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γριζάνου «Βλύζας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου «Φαυτός», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» και ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας.
Στην παρούσα φάση ο Δήμος Φαρκαδόνας αλλά και οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν στην παρέλαση βρίσκονται στην τελική φάση των προετοιμασιών με την κατασκευή αρμάτων, που θα σατιρίζουν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, καθώς επίσης και πρόσωπα και καταστάσεις που απασχολούν την ελλαδική και διεθνή ειδησιογραφία. Σκοπός των διοργανωτών η σάτιρα με στόχο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.
Ο Δήμος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες καθώς επίσης και στους επισκέπτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, γιορτάζοντας είτε ως απλοί θεατές, είτε σαν καρναβαλιστές. Ανοιχτή πρόσκληση λοιπόν για να ζήσουμε όλοι μαζί στιγμές χαράς και κεφιού.

ΠΗΓΗ http://krinitrikalon.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget