Friday, February 16, 2018

ΚΑΡΔΊΤΣΑ. Απεβίωσε ο 77χρονος που έπεσε θύμα ληστείας στο Πεδινό – «Βράζει» η τοπική κοινωνία

 
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 77χρονος που μαζί με την 81χρονη σύζυγό του είχαν πέσει θύματα ληστείας στο Πεδινό Καρδίτσας.
Πρόκειται για τον Βάιο Γκουρμπαλιώτη στο σπίτι του οποίου εισήλθαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Φεβρουαρίου τρεις δράστες με στόχο την ληστεία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο
ι τρεις δράστες αφού ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και διέφυγαν.
Μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, συνελήφθησαν και οι τρεις δράστες 20, 23 και 24 ετών.
Όπως φαίνεται ο άτυχος 77χρονος δεν άντεξε τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε και λίγες μέρες μετά το συμβάν κατέληξε. Μάλιστα ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. 
Βράζει η τοπική κοινωνία
Η είδηση του θανάτου του ηλικιωμένου, όπως ήταν αναμενόμενο συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Πεδινού αλλά και των γύρω χωριών. Οι κάτοικοι της περιοχής καταφέρονται εναντίον συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας και ζητούν την προστασία της Αστυνομίας. Όπως τόνιζαν μάλιστα «δεν θα επιτρέψουν κανέναν να… ξαναπατήσει πόδι στο χωριό».
 Karditsapress. gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget