Sunday, January 7, 2018

Η "ΑΓΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ' ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Φωτογραφίες

Αναδημοσιεύεται απο την ιστοσελίδα τηςεφημεριδας
"ΑΛΗΘΕΙΑ"ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης έγινε και φέτος ο αγιασμός των υδάτων της Καρδίτσας στην αναρρυθμιστική λίμνη στο Μοσχάτο.
Τον σταυρό έπιασε ο 
Νταλούμης του Αθανασίου από το Προάστιο.
Ο αγιασμός των υδάτων έγινε και φέτος στην Καρδίτσα, στην στην αναρρυθμιστική λίμνη στο Μοσχάτο, αυτή τη φορά με την συμμετοχή πολύ κόσμου και μεγάλου αριθμού κολυμβητών που έπεσαν στα νερά για να πιάσουν το σταυρό.
Σύμμαχος όλων ήταν ο καλός καιρός με αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά και οι κολυμβητές να μην διατρέχουν κίνδυνο από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Στην τελετή του αγιασμού χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, ενώ παρέστησαν ακόμη οι βουλευτές, Χρυσούλα Κατσιαβριά και Κώστας Τσιάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, ο εορτάζων δήμαρχος Φώτης Αλεξάκος που δέχθηκε τις ευχές όλων, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, καθώς και τις πυροσβεστικής, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου.
Στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό έπεσαν συνολικά οκτώ κολυμβητές και τον σταυρό έπιασε τελικά ο νεαρότερος Ραφαήλ Νταλούμης του Αθανασίου από το Προάστιο.
Ο Σεβασμιότατος έδωσε σε όλους τους πολυμβητές από έκαναν σταυρό ως ενθύμιο, χρυσό στον νικητή και αργυρό στους υπόλοιπους.
Άντε και καλή χρονιά.















No comments:

Post a Comment

wibiya widget