Saturday, January 27, 2018

Η Μελάνια παράτησε τον Τραμπ και έμεινε μερικά βράδια μόνη σε ξενοδοχείο [εικόνες



Μόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, μακριά από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε για μέρες η σύζυγός του Μελάνια.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε να μείνει για λίγο μόνη της μετά τις φήμες που θέλουν τον σύζυγό της να είχε σχέση με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.
«Είναι αναστατωμένη και ταπεινωμένη. Η σχέση της με τον πρόεδρο Τραμπ είναι τεταμένη», αναφέρει πηγή από τον Λευκό Οίκο στην DailyMail.com.
Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, πως η Μελάνια εγκατέλειψε την Ουάσινγκτον για το Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, την Πέμπτη, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Στο ελβετικό θέρετρο αναμενόταν να φτάσει και η Πρώτη Κυρία, η οποία όμως αποφάσισε να μην ταξιδέψει, τελικά, στην Ελβετία.
Η Daily Mail επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Μελάνια Τραμπ για να σχολιάσει το δημοσίευμα πως μένει σε ξενοδοχείο, ωστόσο, δεν έλαβε κάποιο σχόλιο.
AP Photo/Carolyn Kaster
Οι πιπεράτες αποκαλύψεις της πορνοστάρ
Η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της αποκάλυψε πως ο Αμερικανός πρόεδρος κατέβαλε 130.000 στην Στόρμι Ντάνιελ, προκειμένου να μην μιλήσει για την ερωτική τους περιπέτεια.
Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας, το περιοδικό InTouch, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και δημοσίευσε συνέντευξη της Στόρμι που είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον μεγιστάνα το 2011 και δεν είχε δημοσιευτεί.
Η πορνοστάρ μιλώντας στο περιοδικό υποστηρίζει πως σύναψε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ, τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια είχε γεννήσει τον γιο τους, Μπάρον.
«Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι ότι όταν κάναμε σεξ, του έλεγα “σε παρακαλώ, μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις”», είπε. «Το σεξ μαζί του ήταν γενικά βαρετό, κάναμε μόνο μια στάση, φυσικό για έναν άντρα της ηλικίας του», πρόσθεσε.
«Με κοιτούσε και τελικά καταλήξαμε με το ίδιο αμαξάκι του γκολφ να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου. Μετά με ρώτησε αν ήθελα να δειπνήσουμε μαζί εκείνο το βράδυ. Κι εγώ του είπα “ναι, φυσικά!”». Ωστόσο, όταν έφθασε στο δωμάτιο του Τραμπ στο ξενοδοχείο, την υποδέχθηκε, όπως είπε, ένας σωματοφύλακας ονόματι Κιθ και ο Τραμπ έβλεπε τηλεόραση φορώντας πιτζάμες.
«Και εγώ του είπα “χα, ξέρει ο κ. Χέφνερ ότι το έκλεψες τις πυτζάμες;" (αναφερόμενη στον ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ). Καταλήξαμε να δειπνήσουμε στο δωμάτιο». Η Ντάνιελς είπε ότι δεν ήπιαν αλκοόλ και ότι ο Τραμπ τη βομβάρδισε με ερωτήσεις για μπίζνες, ενώ εκείνη τον πείραζε για τα μαλλιά του και τον ρωτούσε για τη γυναίκα του, Μελάνια. «Μου λέει, “μην ανησυχείς γι’ αυτήν”».
Στη συνέχεια είπε ότι συζήτησαν επί ώρες και μετά εκείνη πήγε στο μπάνιο κι όταν γύρισε βρήκε τον Τραμπ «να κάθεται στο κρεβάτι και να λέει “έλα εδώ”. Κι εγώ σκέφθηκα “εδώ είμαστε”». Το σεξ όμως, όπως είπε η πρώην πορνοστάρ, «δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο».
Υποστήριξε, δε, ότι ο Τραμπ είχε γοητευθεί μαζί της και της υποσχέθηκε να παίξει στο τηλεριάλιτι σόου του «Ο Μαθητευόμενος».
Είπε ακόμη ότι συναντήθηκαν αρκετές φορές τα επόμενα χρόνια.
«Είτε είσαι οπαδός του, είτε όχι -κι εγώ δεν υπήρξα ποτέ πραγματικά- πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι γοητευτικός», είπε στη συνέντευξη, υποστηρίζοντας ότι είχαν καλή χημεία και ότι μια φορά της είπε ότι διέθετε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ότι ήταν «όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη του», Ιβάνκα.iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ VIDEO Με δηλ'ωσεις ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΣΕΞ  ΤΡΑΜΠ και ανώμαλους
Ο ΣΩΡΡΑΣ. Για ξενοπηδηματα Τραμπ και ανωμάλων


No comments:

Post a Comment

wibiya widget