Tuesday, December 5, 2017

ΕΡΤ. Καλό σου Ταξίδι Κώστα Μότση θα σε θυμομαστε πάντα γελαστο


Καλό σου Ταξίδι Κώστα Μότση θα σε θυμόμαστε για πάντα χαμογελαστό να μεταδίδεις τους αγώνες.. - ERT Open https://t.co/Din3zPYumi

Καλό σου Ταξίδι Κώστα Μότση θα σε θυμόμαστε για πάντα χαμογελαστό να μεταδίδεις τους αγώνες..

Η οικογένεια της ΕΡΤ και της ERTopen θρηνεί για τον απροσδόκητο θάνατο του ιδρυτή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή, ο συνάδελφος αθλητικός δημοσιογράφος Κώστας Μότσης σε ηλικία 67 ετών.


Φτωχότερος είναι για όλους μας, από σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ο κόσμος της αθλητικής δημοσιογραφίας, η ΕΡΤ και φυσικά ο ραδιοφωνικός σταθμός της ERTopen, στην οποία μέχρι και χθες ο συνάδερφος και συναγωνιστής έκανε όπως πάντα κάθε Κυριακή την αθλητική εκπομπή του..

 O Κώστας Μότσης ήταν ο δημοσιογράφος που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την ίδρυση της ΕΡΑ Σπορ, του πρώτου πανελληνίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας μας η οποία ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία και δική του πρόταση.


Ο Κώστας Μότσης, ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ για περισσότερο από τρείς δεκαετίες , από τις συχνότητες της ΕΡΤ, ενώ διετέλεσε για χρόνια διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Με την εκπομπή του «Μικρόφωνο στα γήπεδα», συνόδευσε για πολλά χρόνια το φίλαθλο κοινό, κάθε Κυριακή.

Ο Κώστας Μότσης βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή» αντιδρώντας στο «μαύρο» της ΕΡΤ που επέβαλε «με το έτσι θέλω» η τότε κυβέρνηση..

 ..είχε πεί τότε :"Θα μπορούσα να αδιαφορήσω, καθώς εδώ και χρόνια είχα αποχωρήσει από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Όμως αισθάνθηκα πως ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα δικό μου παιδί το φίμωναν."



Η βράβευση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ την περίοδο του Μαύρου, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) στην ετήσια τελετή απονομής Δημοσιογραφικών βραβείων,στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ (ertopen.com) για την τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» και τη ραδιοφωνική εκπομπή «Μικρόφωνο στα γήπεδα» εδώ ( ΗΧ):http://www.ertopen.com/news/ellada/koinwnia/item/26800-brabeysh-era-spor-hchhtiko

Τα Θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του

Δάσκαλε Θα σε θυμόμαστε για πάντα χαμογελαστό να μεταδίδεις τους αγώνες..
Κώστα Καλό σου Ταξίδι

No comments:

Post a Comment

wibiya widget