Thursday, October 12, 2017

Τρίκαλα. Αναζητείται η εξαφανισθεισα Βαια Οικονόμου στη Θεσσαλονικη


Διαστάσεις παίρνει η εξαφάνιση της 47χρονης Βάιας (Βίκυς) Οικονόμου από το Ρίζωμα Τρικάλων. Η γυναίκα είχε απευθυνθεί στην εκπομπή «αλήθειες με τη Ζήνα» πριν από λίγους μήνες ζητώντας βοήθεια. Με τη μεσολάβηση της εκπομπής είχε έρθει σε επικοινωνία με δικηγόρο στον οποίο είχε αποστείλει χειρόγραφη μαρτυρία της ζωής της αλλά και χαρτιά που αφορούσαν τη ζωή της. Μετά τις αποκαλύψεις αυτές αναμένονται εξελίξεις καθώς όπως αφέθηκε να εννοηθεί στην εκπομπή υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να επανεξεταστούν σε αυτή την υπόθεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 47χρονη μαθηματικός και μητέρας ενός 6χρονου κοριτσιού αγνοείται από τις 6 Οκτωβρίου οπότε και ξεκίνησε από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης να συναντήσει την κόρη της στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος έχει την επιμέλεια του παιδιού. Στο σπίτι της βρέθηκαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα όπως κινητό, πορτοφόλι κλπ/
Η Γραμμή Ζωής γνωστοποίησε την εξαφάνιση της 47χρονης Βάϊας Οικονόμου. Η γυναίκα που κατάγεται από το Ρίζωμα Τρικάλων διαμένει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Την ημέρα που εξαφανίστηκε πιθανόν να φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες που θα συμβάλλουν στον εντοπισμό της 47χρονης μπορεί να καλέσει την αστυνομία ή την γραμμή άμεσης βοήθειας 1065 όλο το 24ωρο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν πάει στη Θεσσαλονίκη συγγενείς της γυναίκας από το Ρίζωμα προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια αναζήτησης.

Trikala view.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget