Friday, October 6, 2017

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σηκώνει τη μπάρα των διοδίων και περνά χωρίς να πληρώσει - ΒΙΝΤΕΟ


Τη μπάρα σταθμού διοδίων σήκωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αρνούμενη να καταβάλει το αντίτιμο, ως ένδειξη συμπαράστασης στον 47χρονο Στράτο Δασκαρόλη που καταδικάστηκε πριν λίγες ημέρες για τον ίδιο λόγο.  
 28.9.2017 42 ημέρες φυλάκιση στον 47χρονο Στράτο Δασκαρόλη γιατί δεν πλήρωσε διόδια Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook συνοδευόμενο από το εξής σχόλιο:   «Διόδια Νο4. Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Στις 7.00 η συγκέντρωση!».  

 Σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε αναφερθεί ξανά στο ίδιο θέμα τονίζοντας: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα. Για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. 
Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου. Τα λέμε στις 7 στην Καλαμάτα, στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη!»   lifo.gr



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σηκώνει τη μπάρα των διοδίων και περνά χωρίς να πληρώσει


New chanell 


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι της στην Καλαμάτα «ανέβασε» βίντεο με την πράξη της στο Facebook 
Πιστή στο κίνημα «Δεν πληρώνω» φαίνεται ότι παραμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και, όπως μάλιστα έκανε γνωστό η ίδια, σήκωσε την μπάρα των διοδίων στην Καλαμάτα και πέρασε χωρίς να πληρώσει. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πράξη της καταγεγραμμένη σε βίντεο.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία πρώτη ανάρτησή της ενημέρωσε για το ταξίδι της προς την Καλαμάτα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

Στη συνέχεια, καθ' οδόν για την Καλαμάτα και τη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη η κ. Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων Κορίνθου-Καλαμάτας. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ στο πίσω κάθισμα υπήρχε ένας συνεργάτης της ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο σε βίντεο όλη την σκηνή.

Η πρώην πρόεδρος της βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητό της και άνοιξε περιχαρής τη μπάρα διοδίων. Επέστρεψε στο αυτοκίνητό της εμφανώς ικανοποιημένη από την πράξη της και έγραψε στο facebook: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια."

No comments:

Post a Comment

wibiya widget