Saturday, July 8, 2017

Εξιτήριο από το Ευγενίδειο για τον Αλ.Τσίπρα και ευχαριστίες. Εγχείρηση κήλης

Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Εξιτήριο πήρε λίγο πριν από τις 10 το πρωί από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ο Αλέξης Τσίπρας, που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και επιβιβάστηκε στο όχημα που τον ανέμενε. Συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μπέτυ.

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και γρήγορη ανάρρωση!» έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του στο Τwitter.

Aκολούθησαν και τρία Tweet του ίδιου του πρωθυπουργού. «Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ. προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος». 

» Σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό.

» Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά.

» Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου.»
In.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget