Friday, June 16, 2017

Χαμος.Στα Τρίκαλα η έδρα του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης – Τα ναρκωτικά είχαν στάμπα κουνελάκι του play boy!

Χαμός στα Τρίκαλα με την αποκάλυψη ότι η πολιτεία τους είχε καταστεί κέντρο διακίνησης κοκαΐνης.. Ραδιοσταθμοί, εφημερίδες, ιστοσελίδες και σ ολες τις παρεες όλα μιλούν για το θέμα ..


Λεπτομέρειες για τη δράση κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοστήτων κοκαίνης με εγκέφαλο πασίγνωστο Τρικαλινό επιχειρηματία και συνεργό του έναν από τους πιο ισχυρούς κροίσους της Αλβανίας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Οπως αναφέρει δημοσιεύμα του newsit, Ο πλέον επιφανής επιχειρηματίας της Θεσσαλίας και ένας από τους πιο ισχυρούς Κροίσους της Αλβανίας, έπεσαν στα «δίχτυα» της Δίωξη.ς Ναρκωτικών, καθώς φέρετε να είχαν στήσει πολυδαίδαλο κύκλωμα διακινήσεις κοκαΐνης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες τις Ε.Ε, με έδρα τα Τρίκαλα.
Στο σπίτι του γνωστού Θεσσαλού επιχειρηματία, οποίος είναι συγγενής πρώην Υπουργού, βρέθηκαν 10 κιλά κοκαΐνης, ενώ άλλα 10 κιλά της άσπρης σκόνης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του.
Ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας τοπικης ομαδας, διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων, αλλά και εταιρεία κατασκευής θερμαντικών σωμάτων.
Το κύκλωμα κοκαΐνης
Όσων αφορά στο φερόμενο ως «Εγκέφαλο» του διεθνούς κυκλώματος, οποίος και συνελήφθη επίσης στην Θεσσαλία, πρόκειται για έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Αλβανίας, καθώς διαθέτει μεγάλη Εταιρεία επεξεργασίας και διακινήσεις Φυσικού αερίου και πετρελαίου, με επιχειρηματική δραστηριότητα στις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων, την Τουρκία, το Ισραήλ και το Κατάρ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες.
Όσων αφορά στην κοκαΐνη, οι αξιωματικοί τις ΕΛ.ΑΣ λένε πως πρώτη φορά έχουν δει την συγκεκριμένη ποιότητα στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν στοιχεία πως έφθασε απευθείας από την Κολομβία και το Καρτέλ του Κάλι στην Ελλάδα, προκειμένου να διακινηθεί στα σαλόνια τις Αθήνας και όχι μόνο.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του «Newsit.gr», οι «πλάκες» της κόκας είναι μαρκαρισμένες με τη στάμπα από το κουνελάκι του «play boy». Όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί, πρόκειται για την ταυτότητα του καρτέλ που παρασκευάζει την συγκεκριμένη ποιότητα κόκας και μάλιστα το κουνελάκι σηματοδοτεί την υψηλή τιμή αγοράς του γραμμαρίου στο λιανεμπόριο, η οποία είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα 100 ευρώ.
Κατά συνέπεια εκτιμάτε πως η συγκεκριμένη κοκαΐνη απευθύνεται σε χρήστες με «βαριά» πορτοφόλια, κυρίως τις Αθήνας και τις Θεσσαλονίκης.
Η εξάρθρωση
Εδώ και καιρό η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε πληροφορίες για δυο επιχειρηματίες – ο ένας από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους στην Αλβανία – πως ενέχονται σε πολυδαίδαλο και μάλιστα διεθνές κύκλωμα εισαγωγής και διακινήσεις κοκαΐνης στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, απευθείας από την Κολομβία.
Στις έρευνες για την εξάρθρωση του κυκλώματος μπέικε και ο «υπέρ κοριός» της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ακούσουν τις συνομιλίες που είχε ο Θεσσαλός επιχειρηματίας, με τον Αλβανό Κροίσο, όπου μιλούσαν συνθηματικά για την εισαγωγή της άσπρης σκόνης.
Εδώ και μέρες, αστυνομικοί της Δίωξης είχαν φθάσει στα Τρίκαλα χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί και πραγματοποίησαν επιτόπιες έρευνες, με αποτέλεσμα, αρχικά να φθάσουν στον Αλβανό Κροίσο και στην συνέχεια να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σπίτι, αλλά και στην βιομηχανία του Θεσσαλού επιχειρηματία, όπου και ανακάλυψαν συνολικά 20 κιλά καθαρής κοκαΐνης, με στάμπα το κουνελάκι του «play boy».
Ήδη έχουν συλληφθεί συνολικά 4 άτομα, ανάμεσα τους ο Αλβανός Κροίσος και ο Θεσσαλός επιχειρηματίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, αποθηκευμένες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
newsit/Θεοδόσης Πάνου
DEITE AKOMA

http://efhmeris.blogspot.gr/2017/06/play-boy.html?m=1

No comments:

Post a Comment

wibiya widget