Wednesday, June 21, 2017

Ναρκωτικα : Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή την υπόθεση του Noor 1



Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή την υπόθεση του Noor 1
Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η υπόθεση του Noor 1 με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που φέρεται να είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με ισοβίτη που έχει καταδικαστεί γι’ αυτήν την υπόθεση.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδηςμιλώντας στη Βουλή έκανε λόγο για εξωθεσμικές και απαράδεκτες παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Σταύρο Κοντονή συνήγορο του υπουργού Άμυνας.
Απαντώντας ο κ. Κοντονής τόνισε ότι ακόμη και εάν ενήργησε παρατύπως ο κ.Καμμένος προέτρεψε τον ισοβίτη να πει την αλήθεια και αυτό είναι το μείζον καθώς η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφθεί, επισημαίνοντας παράλληλα πως σκοτεινά οικονομικά συμφέροντα επιχειρούν να υπαγορευόσουν τον πολιτικό λόγο σε κόμματα.
Ο υπερβολικός αντιπολιτευτικός ζήλος και οι εμμονές για τον κ. Καμμένο δίνουν την εντύπωση ότι κόμματα βρίσκουν πατήματα εκεί που επιχειρηματικά συμφέροντα αισθάνονται ότι βάλλονται, σημείωσε ο κ. Κοντονής λέγοντας επίσης πως η κυβέρνηση θέλει την αποκάλυψη της αλήθειας και όχι την συγκάλυψη.
Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό δικαιοσύνης για ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και παράλληλα ότι υιοθετούνται εξωθεσμικές ενέργειες.
ΕΡΤ: Α’Πρόγραμμα

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Μαραθιάς
Ακούστε τις... υλακές και το πάθος του Άδωνι στιςαποψινός ειδήσεις του
ANT1 NEWS 21-06-2017 ΣΤΙΣ 19:00 http://www.antenna.gr/minisites/ant1-news/watch/ant1-news-21-06-2017-stis-19-00

No comments:

Post a Comment

wibiya widget