Sunday, June 25, 2017

Ηπειρώτικο ΠΑΝΗΓΥΡΙ..Με Μπαλάφα και Τζουμάκα το γλέντησαν οι Ηπειρώτες στο Ελληνικο

Ήταν μια βραδιά γεμάτη Ήπειρο που άρχισε το Σάββατο και τέλειωσε τα χαράματα της Κυριακής. (Μετά δώσαμε και αρκετή ώρα live)


Πάρα την εντύπωση που δίνουν τα ΜΜΕ ότι όπου εμφανιστούν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ  όλοι πέφτουν επάνω τους και "ουρλιάζουν" γιατί τους...κατέστρεψαν (!!)στο χορό των Ηπειρωτων είδαμε πολλούς να τρέχουν να χαιρετίσουν τον κ Μπαλάφα(β' αριστερά) ενώ εκείνος έλεγε χαριτολογωντας ο ..υπουργός Τζουμάκας  δείχνοντας το Στέφανο που κάθονταν απέναντί του!
Σε ερώτηση μας αν ''πάς για υπουργοποίηση Στέφανε" είδαμε πολλά χαμόγελα .

..αρκετοί και αρκετες χαιρετούσαν εγκάρδια ..


Πολλοί ακόμα ηγέτες της ηπειρωτικης κοινωνίας των Αθηνών, ενώ δεν έλειψαν και οι παρουσιες γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως Τονια Αντωνιου Μίλαν Αποστολάκη κ.α

Πανταχού παρών ο γνωστός παν  πρόεδρος των Ηπειρωτων κ.Κονής . Πολλους χαιρετισμούς έστειλε πρός τους Ηπειρώτες ξενητεμένους και  τους απανταχού ομογενείς μας και ευχήθηκε υγεία σε όλους και να ιδει όσους περισσοτερους γίνεται στα φετινά πανηγύρια των χωριών τους  .. 


Το πρόγραμμα παρουσίασε η δραστήρια καλλιτέχνης χοροδιδασκαλισα 
και καταπληκτική δημοσιογράφος Σταυρούλα -Στέβη Τσούση που διακρίνεται με το Δημήτρη Παπαγεωργιου της EFHMERIS λίγο πριν ανέβει στη σκηνή..

Στα VIDEO  που αναρτήσαμε στο ΦΒ θα δειτε καταπληκτικές εικόνες

Στην εκδήλωση παρέστη με φίλους του και ο πρ. δήμαρχος   Εληνικού Αργυρούπολης Χρηστος Γκορτζίδης 


ΔΕΙΤΕ περισσότερα στο ΦΒ 
 Dimitris Papageorgiou και φίλοι friends  Efhmeris.blogspot.com 
η Efhmeris Antipodwn




No comments:

Post a Comment

wibiya widget