Wednesday, June 14, 2017

Τραγωδια! Στις πύρινες φλογες ουρανοξύστης του Λονδίνου.

Πύρινη κόλαση στο Λονδίνο – Άγνωστος ο αριθμός των νεκρών (upd+video)
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε γύρω στη μια τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017 σε πύργο 27 ορόφων στο δυτικό Λονδίνο. Τουλάχιστον τριάντα ένοικοι έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία ασθενοφόρων στην Βρετανία.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των τοπικών αρχών προκειμένου να προσδιορίσουν τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στονπύργο διαμερισμάτων (Grenfell Tower)όταν ξέσπασε η φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στον πύργο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, ενώ στην περιοχή έχουν οργανωθεί κέντρα φιλοξενίας προκειμένου να προσφέρουν καταφύγιο στους ενοίκους των διαμερισμάτων του πύργου.
NEW: Massive fire engulfs 27-story residential high-rise building in London; evacuations underway, authorities say.pic.twitter.com/thgUOtSQfV
— ABC News (@ABC) June 14, 2017
Εκφράζονται φόβοι ότι ο πύργος μπορεί να καταρρεύσει από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Στο σημείο βρίσκονται 40 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 200 πυροσβέστες, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου προς τα πάνω.
Ο πύργος (Grenfell Tower) βρίσκεται στην περιοχή (Lancaster West Estate) στα δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας.
Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότιάνθρωποι παγιδεύτηκαν μέσα στον πύργο διαμερισμάτων στο δυτικό Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πύργος (Grenfell Tower) είχε 120 διαμερίσματα. Η αιτία που προκάλεσε την φωτιά δεν έχει διευκρινιστεί.
ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget