Wednesday, June 28, 2017

ΠΑΙΔΕΙΑ.Ο 97χρονος Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Παν. Κύπρου


Όταν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, σίγουρα βρίσκεις τρόπους να το επιτύχεις! Αυτό απέδειξε ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης από την Κοκκινοτριμιθιά, ο οποίος εντυπωσίασε το παγκύπριο με τη θέλησή του για γνώση και μάθηση. 

Ο 97χρονος Κωνσταντίνος αποφάσισε πριν λίγα χρόνια να ξεκινήσει τις  σπουδές του στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία, αφού τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, κατάφερε να παραλάβει το πτυχίο του στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όταν κλήθηκε να παραλάβει το πτυχίο του, ο κόσμος τον καταχειροκρότησε, εκφράζοντας προς το πρόσωπό του κ. Γεωργιάδη τον θαυμασμό του και ο ίδιος -  περήφανος και ευτυχισμένος για τον στόχο που κατάφερε να επιτύχει - ανταπέδωσε  το ζεστό χειροκρότημα  που έλαβε, με το μεγαλύτερο χαμόγελο του. 

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, κάνοντας τρόπο ζωής το απόφθεγμα του Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα «Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος».

πηγή: www.philenews.com 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget