Thursday, March 9, 2017

Το Internet απελευθερώνει τη Γυναίκα ερωτικά


Την πλήρη σεξουαλική απελευθέρωση ζουν οι γυναίκες μέσω του Διαδικτύου. Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι αποκαλυπτικά: Το 80% των γυναικών, δηλώνουν ότι με τα social media μπορούν να κάνουν πιο εύκολα αυτό που δεν τολμούν κατ’ ιδίαν, όπως το να φλερτάρουν έντονα.
Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, το 38% των γυναικών και το 46,7% των ανδρών συνευρέθηκαν ερωτικά πιο εύκολα και γρήγορα λόγω των social media και κυρίως του κυρίως του Facebook.
Ιδιαίτερα στην πλατφόρμα του κου Μαρκ Ζάκερμπεργκ οι σχεδόν μισοί από τους Ελληνες χρήστες του παραδέχονται ότι έχουν φλερτάρει, με σκοπό το σεξ…
«Οι γυναίκες παλαιότερα ήθελαν να απιστήσουν αλλά δεν μπορούσαν. Τώρα και θέλουν και μπορούν. Το Διαδίκτυο είναι ιδανικός τόπος συνάντησης των εραστών…», λέει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τονίζοντας χαρακτηριστικά «το Διαδίκτυο για τη γυναίκα λειτούργησε όπως η Βαστίλη στη Γαλλική Επανάσταση. Η ελέω Θεού άνδρα πατριάρχη βασιλεία τελείωσε.»

newsauto.gr .





No comments:

Post a Comment

wibiya widget