Tuesday, March 28, 2017

Μαζεύουν υπογραφές για την Μελάνια Τραμπ


Περισσότεροι από 110.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει την αίτηση που ζητά από Γερουσιαστές να αναγκάσουν την Μελάνια Τραμπ να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο ή να πληρώσει η ίδια για την προστασία της στη Νέα Υόρκη
Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν ένα υπέρογκο ποσό για την προστασία της Πρώτης Κυρίας και του γιου της, Μπάρον, σημειώνεται στην αίτηση. Οι δυο τους ζουν στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη, καθώς η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον εν μέσω της σχολικής χρονιάς.
Εως τώρα, η διαδικτυακή αίτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 110.000 υπογραφές. Στόχος της να φτάσει τους 150.000 ώστε να επιδοθεί στους γερουσιαστές Μπέρνι Σάντερς και Ελίζαμπεθ Γουόρεν, σύμφωνα με το NBC.  
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι το κόστος για την προστασία της Μελάνια Τραμπ και του Μπάρον κυμαίνεται μεταξύ 127.000 και 146.000 δολάρια την ημέρα, όταν δεν είναι μαζί τους ο Αμερικανός πρόεδρος. Στις περιπτώσεις που είναι εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ, το κόστος εκτοξεύεται στα 308.000 δολάρια την ημέρα, σύμφωνα με τους New York Times.
 Iefimerida.gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget