Wednesday, March 1, 2017

ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΣΟΚ.. Άγνωστος επιβιβάζεται σαν πελάτης ταξί στην Κηφισιά και πυροβολεί τους οδηγούς


Της εν ψυχρώ εκτέλεσης που έγινε τα μεσάνυχτα είχε προηγηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, περιστατικό όπου "πελάτης" πυροβόλησε κάτω από το αυτί νεαρό οδηγό, του πήρε τα κλειδιά και έφυγε

Νέα διάσταση και μάλιστα εξαιρετικά επικίνδυνη παίρνει το περιστατικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 52χρονου οδηγού ταξί τα μεσάνυχτα στην Κηφισιά.

AdTech Ad

Το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας ενημέρωσε σήμερα το πρωί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, πως είχαν στην περιοχή τους άλλο ένα περιστατικό, το Σάββατο της 11ης Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ μόλις 5 τετράγωνα από το σημείο που έγινε η χθεσινή εκτέλεση!
Τότε ένας νεαρός οδηγός ταξί που έκανε μεροκάματα στο ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα, παρέλαβε έναν πελάτη από την περιοχή της Κηφισιάς και μόλις 5 τετράγωνα πριν το σημείο της χθεσινής δολοφονίας, χωρίς να του πει τίποτα ο… «πελάτης», ένιωσε ένα έντονο κάψιμο κάτω από το αυτί και έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Τότε ο δράστης άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τράπηκε σε φυγή…
Μόλις συνήλθε το θύμα μετέβη μόνος του σε Νοσοκομείο και εκεί του αφαίρεσαν μία βολίδα μικρού διαμετρήματος κάτω από το αυτί…
Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας αναμένει την βαλλιστική εξέταση τώρα για να δει αν πρόκειται για το ίδιο όπλο μικρού διαμετρήματος των 22 χιλιοστών!
Φαίνεται, πως στην περιοχή κυκλοφορεί κάποιος μανιακός, ο οποίος για άγνωστους λόγους έχει στοχοποιήσει οδηγούς ταξί, επιβιβάζεται τις βραδινές ώρες σαν πελάτης από την ίδια περιοχή και στην ευρύτερη γειτονιά της οδού Κοκκιναρά τους πυροβολεί στο ίδιο σημείο στο κεφάλι, χωρίς να τους ληστέψει.
Άλλωστε και ο άτυχος 52χρονος που βρέθηκε νεκρός τα μεσάνυχτα στην περιοχή, είχε δεχτεί πυροβολισμό στο δεξί βρεγματικό.
Πλέον αυτό αλλάζει τα δεδομένα και τα κάνει πολύ πιο πολύπλοκα για την Ασφάλεια, ενώ προτεραιότητα έχει δοθεί στο να ληφθεί κατάθεση από το πρώτο θύμα και αν μπορεί να δώσει περιγραφή του δράστη.

Το χρονικό στην οδό Κοκκιναρά

Με μία σφαίρα στον δεξί κρόταφο εκτέλεσε άγνωστος δράστης έναν άτυχο 52χρονο οδηγό ταξί την ώρα που εκείνος οδηγούσε μάλιστα και το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί όταν προσέκρουσε πλέον σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.
Το περιστατικό έγινε περίπου τα μεσάνυχτα και έγινε αντιληπτό, όταν οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να περάσει από το σημείο, δεν μπορούσε λόγω του τρόπου που είχε ακινητοποιηθεί το ταξί, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και ανακάλυψε νεκρό τον άτυχο 52χρονο, ο οποίος μάλιστα δούλευε ως οδηγός ταξί μόλις τους τελευταίους 6 μήνες.
Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Βρέθηκαν εντός του οχήματος δύο κάλυκες και μία βολίδα των 22 χιλιοστών. Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του θύματος.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ. /news 247.grELLAS 

2 comments:

  1. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας από διαφορετικές βιομηχανίες και έμπειρους επαγγελματίες, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία καλύτερων επιλογών χρηματοδότησης όπως η Προσωπική,
    Εταιρία,
    αυτοκίνητο
    ,Επιχείρηση,
    Γεωργικός,
    Πίστωση,
    Σπίτι / υποθήκη
    Δάνειο σπουδαστών για εσάς.

    Επικοινωνία
    Μάρκετινγκ Md, 20201.Baltimore Maryland

    Atlasloanfirm @ outlook . com

    WA / ΗΤ: 1 443 345 9339

    ReplyDelete
  2. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας από διαφορετικές βιομηχανίες και έμπειρους επαγγελματίες, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία καλύτερων επιλογών χρηματοδότησης όπως η Προσωπική,
    Εταιρία,
    αυτοκίνητο
    ,Επιχείρηση,
    Γεωργικός,
    Πίστωση,
    Σπίτι / υποθήκη
    Δάνειο σπουδαστών για εσάς.

    Επικοινωνία
    Μάρκετινγκ Md, 20201.Baltimore Maryland

    Atlasloanfirm @ outlook . com

    WA / ΗΤ: 1 443 345 9339

    ReplyDelete

wibiya widget