Monday, October 24, 2016

Αυστραλία: Γιγάντια αράχνη κουβαλά και τρώει ένα... ποντίκι

Οι Αυστραλοί βρήκαν ένα ακόμη ζώο που πρέπει να φοβούνται. Εκτός από τα θανατηφόρα φίδια, τους κροκόδειλους που μπορούν να φάνε ανθρώπους και τις δηλητηριώδες μέδουσες, τώρα έρχεται ο Hermie, μια αράχνη τόσο ασυνήθιστα μεγάλη και δυνατή που δεν έχει κανένα πρόβλημα να κουβαλήσει ένα ολόκληρο ποντίκι πάνω σε ένα ψυγείο.
Το κατόρθωμα του Hermie κατέγραψε σε βίντεο ο Τζέισον Γουόρμαλ, ένας έμπορος από το Κοπαμπέλα στο Κουίνσλαντ, λίγο πριν πάει στη δουλειά του τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, όταν έλαβε μια κλήση από έναν γείτονα που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

'Την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω για τη δουλειά στις 12.30 το βράδυ, ένας γείτονας μου λέει : 'πρέπει να δεις κάτι', έγραψε στο Facebook. 'Και τότε πήγα στο σπίτι του και το είδα. O Hermie προσπαθούσε να φάει ένα ποντίκι'.
Στο βίντεο που τράβηξε ο Γουόρμαλ, μια έκπληκτη φωνή ακούγεται να λέει: 'Τι θα κάνουμε με αυτό;'.
Το αραχνοειδές φαίνεται να κρατά ένα ποντίκι από το κεφάλι του με την γνάθο του και να το ανεβάζει πάνω κάθετα στο ψυγείο το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έχει προβληθεί πάνω από 6,5 εκατομμύρια φορές.μεταξύ των 41.000 σχολίων κάτω από την αρχική ανάρτηση, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη φρίκη τους για τη δύναμη της αράχνης. Σε μεταγενέστερη ανάρτηση ο Γουόρμαλ διαβεβαίωσε τους φίλους του πως η αράχνη είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της. 'Παιδιά, απλά σας ενημερώνω πως η αράχνη είναι καλά. Την ονομάσαμε Hermie, την υιοθετήσαμε και τώρα έχει τη δική της επιχείρηση εξόντωσης στην πόλη. Και πληρώνει και ενοίκιο' έγραψε ο Γουόρμαλ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget