Monday, August 15, 2016

ΗΠΑ-Ρασοφόροι και διπλωμάτες αφανίζουν την ομογένεια.Παίρνουν χρήματα και... ξύνονται

Απο τη μοναδική στον κόσμο εφημερίδα "To KALAMI"λάβαμε τα τελευταία νέα και σας τα μεταφέρουμε σε μια προσπάθεια να ανοίξουμε γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του του μέσα και του έξω Ελληνισμού.
Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι οδυνηρή για τον Ελληνισμό και στόχος μας να μη παραμείνει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση για πολύ.ΕFHMERIS

Γράφουν λοιπόν οι πατριώτες μας αποτην Αμερική..

Με αφορμή την στενή συνεργασία τους με την Αρχιεπισκοπή, γιά τον...αφανισμό της Ομογένειας

Η απορία και το ερώτημα της Ομογένειας ΗΠΑ, γιά τους ''τουρίστες διπλωμάτες'' της Ελλάδας
Η Εκκλησία μας τα... κατάφερε, με την σύμπραξη της Ελλάδας: Σε 15-20 χρόνια δεν θα υπάρχει Ομογένεια στις ΗΠΑ. Θα υπάρχουν μόνο -αγγλόφωνες- Ορθόδοξες Εκκλησίες, πρώην ελληνικές. Η τυπικά υπάρχουσα τώρα ''οργανωμένη Ομογένεια'' των άχρηστων ''καρεκλοκένταυρων'', ουσιαστικά ολοκλήρωσε τον κύκλο της την προηγούμενη δεκαετία, με σχεδόν μηδενική προσφορά στο σύνολο. Δεν δημιούργησε ''γέφυρες'' με νεότερες γεννιές ΑμερικανοΕλλήνων, δεν έχει να επιδείξει έστω μικρό έργο.

Η Αρχιεπισκοπή (''θυγατρική επιχείρηση'' του Πατριαρχείου), μαζεύει το χρήμα, χτίζει ''μεγαλοπρεπείς εκκλησίες'' και κλείνει τα ελληνικά σχολεία που έχτισαν οι 'Ελληνες μετανάστες. Παράλληλα και αποδεδειγμένα, οι της Εκκλησίας μας, πολεμούν τα Charter Schools (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία, που λειτουργούν με αμερικάνικα κρατικά χρήματα και διοικούνται από Ομογενείς), στα οποία ΕΛΛΗΝΕΣ εκπαιδευτικοί, αποσπασμένοι από την Ελλάδα, μαθαίνουν ελληνικά σε παιδιά Ομογενών, αλλά -το σπουδαιότερο- και σε παιδιά κάθε χρώματος και φυλής.

Οι διπλωμάτες της Ελλάδας, ακολουθώντας ''οδηγίες'' του διαχρονικά ΗΛΙΘΙΟΥ υπουργείου Εξωτερικών, με εμμετική δουλοπρέπεια ''ασπάζονται'' υποτακτικά την βρώμικη από το χρήμα και τα σκάνδαλα ''δεξιά'' των ''ιεραρχών'' μας στις ΗΠΑ. Ποιά ελληνική κυβέρνηση, ποιός ή ποιά διπλωμάτης στις ΗΠΑ, θα έχει το ανάστημα, το σθένος, την τόλμη, να πει στα ίσα και δημόσια στους αδίστακτους, φιλοχρήματους- διαπλεκόμενους ''ιεράρχες'' (που χρησιμοποίησαν βάναυσα, πρόδωσαν, διαίρεσαν την Ομογένεια) την αυτονόητη φράση ''ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ αφανίζεται κι εσείς, ενώ χτίζετε ακριβές, μεγαλοπρεπείς εκκλησίες, κλείνετε ελληνικά σχολεία και πολεμάτε τα Charter Schools''.
Και ίσαμε να αποκτήσουν το ''ανάστημα'' οι διπλωμάτες (που συναγελάζονται -σε ρόλο ''γλάστρας'', δημιουργώντας εμμετικές εντυπώσεις- σε εκδηλώσεις με αρχιεπίσκοπο και μητροπολίτες), γιά την Ομογένεια -που γελά με την μετριότητα και τα χάλια τους- θα θεωρούνται αυτό που πραγματικά είναι: ''Αστείοι τουρίστες, συνεργοί των νεκροθαφτών της ελληνικής γλώσσας και διασπαστών της Ομογένειας''.

Σημ. 1: Ομογενείς, αν οι ''τουρίστες'' δηλώνουν ότι ''δεν έχουν αρμοδιότητα να πουν κάτι τέτοιο'', τότε αυτό σημαίνει ότι προκαλούν γιά βρισίδι.
Σημ. 2: 'Εχει άδικο η μεγάλη πλειοψηφία των Ομογενών που απέχει από τις εκκλησίες και υποστηρίζει ότι ο οικουμ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μέσω της θυγατρικής του επιχείρησης ''Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', με τον άβουλο-ανίκανο Δημήτριο ως αρχιεπίσκοπο, κατάφερε να διαλύσει (και να ''αρμέξει χοντρά'', με τον ''εισπράκτορα'' του Βαρθολομαίου, τον διαχρονικό τυχοδιώκτη παπα-Αλ. Καρλούτσο) την Ομογένειά μας στις ΗΠΑ, που ήταν και διαχρονική επιθυμία της τουρκικής κυβέρνησης;

Σημ. 3: 'Εχει αδικο η μεγάλη πλειοψηφία της Ομογένειας που πιστεύει ότι, οι ελληνικές κυβερνήσεις, μέσω των ''τουριστών'' διπλωματών τους στις ΗΠΑ, ηθελημένα ή άθελά τους, συμμετείχαν και συμμετέχουν ακόμα, στην υλοποίηση του σχέδιου Οικουμ. Πατριαρχείου και Αρχιεπισκοπής (από τα τέλη '90) γιά την συνειδητή παρακμή, με στόχο την διάλυση, της -οργανωμένης και μη- Ομογένειας ΗΠΑ; Είναι τυχαίο το κλείσιμο ελληνικών σχολείων από την Αρχιεπισκοπή και ο πόλεμος που αυτή κάνει στα Charter Schools; Είναι τυχαίο ότι η Αρχιεπισκοπή ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ τα ελληνικά στις εκκλησίες; Είναι τυχαίο ότι προωθεί σε Οργανώσεις γιά χρόνια, ΜΟΝΟ ''φελλούς'' και ανίκανα, ελεγχόμενα ''ψώνια''; Eίναι τυχαίο ότι οι επισκέπτες 'Ελληνες πολιτικοί υποβάλουν ΠΑΝΤΑ ''τα σέβη'' τους στον διασπαστή της Ομογένειας και ''νεκροθάφτη'' της ελληνικής γλώσσας, αρχιεπίσκοπο και αγνοούν προκλητικά την Ομογένεια; 'Αρα, είναι συνεργοί στο έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού της Αμερικής ή όχι;
Σημ. 4: Το μεγάλο παράπτωμα του νέου πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, να πάει στην Κληρικολαϊκή (αρχές Ιουλίου στο Νάσβιλ, με το που ανάλαβε καθήκοντα) και να ομιλεί (στο επίσημο δείπνο) εγκωμιαστικά, ''υμνώντας'' την Αρχιεπισκοπή και τον αρχιεπίσκοπο, γιά την μεγάλη... ''αρπαχτή''- απάτη της ανοικοδόμησης του αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάτταν Νέας Υόρκης (''σημείο μηδέν''), πιστοποιεί ότι πρόκειται περί -ενός ακόμα- αστείου και άσχετου ''τουρίστα''.Η Ομογένεια κουράστηκε και απογοητεύτηκε με τις σαχλαμάρες των εκπροσώπων του διαπλεκόμενου-διεφθαρμένου κράτους των Αθηνών, με την ανικανότητα των ''τουριστών'' του υπουργείου Εξωτερικών. Ομογένεια σήμερα, ΔΕΝ είναι οι ''πιατάδες'' παλαιότερων εποχών. Και γνώση-μόρφωση και κατάρτιση και κρίση διαθέτει και δεν ανέχεται άλλο τις ανοησίες των διπλωματών, που ακόμα λειτουργούν με την κάκιστη, καθυστερημένη-υποανάπτυκτη νοοτροπία των άσχετων-ημιμαθών του ΥΠ.ΕΞ. Πρέσβης και πρόξενοι, εκπροσωπούν στις ΗΠΑ την ελληνική Δημοκρατία, τον ελληνικό λαό και ΔΕΝ επιτρέπεται να κάνουν και να λένε ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. Και αν δεν μπορούν να πράττουν το σωστό, θα είναι προτιμότερο να μην ομιλούν εκτοξεύοντας ''πορδές'', υπό τύπο ''βαρυσήμαντων δηλώσεων''.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget