Sunday, June 26, 2016

Το ΒREXIT, ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος και τα ....επιδόματα των παιδιών των Πολωνων μεταναστών


Του Γιάννη Μαγκριώτη




ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
O TEMPORA O MORES
Οι ημερομηνίες και τα γεγονότα είναι συγκεκριμένα:
- Στις 3 Σεπτεμβρίου 1939, τρεις ημέρες μετά την εισβολή της  Ναζιστικής Γερμανίας στην Πολωνία, πρώτη η Βρετανία κήρυξε τον πόλεμο κατά του Γ ' ΡΑΙΧ, στο όνομα των πανανθρώπινων αξιών της Ελευθερίας, της Ανεξαρτησίας και της Αλληλεγγύης
- Στις 23 Ιουνίου 2016, πριν λίγες ημέρες, στο όνομα μιας αμφίβολης Αγγλικής Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας και ενάντια σε κάθε έννοια Αλληλεγγύης, η Βρετανία αποφάσισε την έξοδό της από την ΕΕ, την θεσμική συμπύκνωση των κοινών προσπαθειών των Ευρωπαϊκών λαών, που ξεκίνησαν αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και εξασφάλισαν, μέχρι σήμερα, την μεγαλύτερη περίοδο Ειρήνης, ανάπτυξης και ευημερίας, στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Είχαν, πολλά επιχειρήματα, οι οπαδοί του BREXIT. Όμως, τα πιο ισχυρά ήταν, η απειλή των απελπισμένων οικονομικών μεταναστών, οι  πρόσφυγες και τα επιδόματα των παιδιών των Πολωνών μεταναστών.
Η ΕΕ, έχει πολλά προβλήματα και πολλά πρέπει να αλλάξουν, όπως και στην Ελλάδα, γι αυτό πρέπει να αλλάξουμε δρόμο.
Η διάλυση όμως της ΕΕ, είναι ο πιο κακός.
*Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι συντονιστής Πρωτοβουλίας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ανασύνθεση του Προοδευτικού χώρου
PRO NEWS.gr

1 comment:

  1. Μια ακόμη λαθεμένη ανάλυση από ανθρώπους που ηθελημένα ή αθέλητα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Οι Βρετανοί διέπονται από απόλυτη συνέπεια. Αγωνίστηκαν για τα πανανθρώπινα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας και θυσίασαν τον ανθο της νεολαίας τους άνω δων 500 χιλ. Βρετανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή της για δην απελευθέρωση της Ευρώπης και της βόρειας Αφρικής. Σήμερα έδειξαν άλλη μια φορά τον πατριωτισμό τους λέγοντας όχι στη μερκελ, στον γερμανικό επεκτατισμό. Οι Γερμανοί πρέπει να είναι μισάνθρωποι. Η μεσημέρι σίγουρα είναι. Δεν μπορεί οι Γερμανοί να δίνουν εντολές στους Εγγλέζους οπως δίνει στον Τσίπρα. Η Βρετανία δεν είναι ψωροκώσταινα. Είναι υποτιμητικό για τους βρετανιυς. Η μερκελ έχει εξαγοράσει με τις επιδοτήσεις τους Σκωτσέζους και τους Ιρλανδούς γι αυτό διαμαρτύρονται για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Όλα τα αλλά για το επιδόματα των Πολωνών κλπ και Ρα ξερή διεθνούς αλληλεγγύης υπέρ των λαθρομεταναστών είναι λόγια των ψευτοαριστερών που δεν ξέρουν τι σημαίνει πατρίδα και εθνική κυριαρχία. Μα λίγα λόγια είναι οι απόψεις ψώνια βολεμένων και κηφινων που προπαγανδίζουν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης.

    ReplyDelete

wibiya widget