Thursday, June 9, 2016

Μάνα εκδοτη: Σε φάγανε Παναγιώτη μου !



Τραγικές στιγμές ξετυλίχτηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου είχε μεταφερθεί η σορός του εκδοτη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκου, μετά το δυστύχημα στην Αττική Οδό κι όπου κλήθηκε η γυναίκα του για να τον αναγνωρίσει.
Μάλιστα, η σορός ήταν απανθρακωμένη και σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστεί, όπως μετέδωσε το Mega, καθώς είχε αλλοιωθεί εντελώς.
Τελικά, η σύζυγος του δημοσιογράφου, τον αναγνώρισε από κάποια προσωπικά αντικείμενα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να γίνει και τεστ DNA προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του άντρα.
Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το Mega, βρισκόταν και η μητέρα του εκδότη, η οποία μάλιστα φώναζε «Παναγιώτη μου σε φάγανε!»

Θρίλερ με το θάνατο του 
Παναγιώτη Μαυρίκου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το θανατηφόρο περιστατικό στην Αττική Οδό, με το τζιπ που τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλέστηκε ο Alpha, η μαύρη Porshe πήρε φωτιά εν κινήσει στην αριστερή λωρίδα. Το όχημα ακούμπησε στο στηθαίο με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.
«Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ κι εκεί πηγαίνει η σύζυγός του να το αναγνωρίσει», δήλωσε ο ποινικολόγος της οικογένειας Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε ραντεβού με τον εκδότη σήμερα και τον αναζητούσε από το πρωί. Ερωτώμενος ο ίδιος, εάν ο κ. Μαυρίκος δεχόταν απειλές για τη ζωή του, ο δικηγόρος αρνήθηκε αρχικά να απαντήσει, επιφυλασσόμενος να πει περισσότερα μετά την αναγνώριση της σορού.
Παρόλα αυτά, όπως είπε, «ο κ. Μαυρίκος είχε πολύ ισχυρούς και επικίνδυνους αντιπάλους», ενώ πρόσθεσε ότι με τη δημοσιογραφική του δουλειά είχε κάνει πολλούς εχθρούς από το χώρο της πολιτικής, αλλά και των επιχειρήσεων.
Η αστυνομία αυτή την ώρα συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία από το σημείο του συμβάντος στην Αττική Οδό, αλλά και πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Πού εστιάζει η αστυνομία;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έρευνα της αστυνομίας εστιάζεται σε δύο στοιχεία:
Αρχικά τις μαρτυρίες που κάνουν λόγο για εκκωφαντικό κρότο που δεν θύμιζε τροχαίο, πριν το όχημα καταλήξει στο στηθαίο.
Κατά δεύτερον, οι Αρχές αναλύουν καρέ-καρέ το οπτικό υλικό από την κάμερα κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί διακρίνουν μια κινητικότητα μέσα στο όχημα, σαν αν σκύβει χαμηλά και το αυτοκίνητο να αρχίζει να κάνει ζικ-ζακ μέχρι να προσκρούσει στο στηθαίο.
Σε κάθε περίπτωση μέχρι αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει καταλήξει στο γεγονός ότι δεν υπήρξε εμπλοκή με άλλο όχημα.
Δείτε το βίντεο…

No comments:

Post a Comment

wibiya widget