Thursday, June 23, 2016

Αιφνίδιος θάνατος 19χρονου στρατιώτη από την Μεγαλόπολη σε στρατόπεδο του Έβρου


Τέλος στη ζωή ενός 19χρονου στρατιώτη στην περιοχή του Προβατώνα του Έβρου.
Ο 19χρονος Aντώνης Θεοδωρόπουλος ,  φαντάρος από την Μεγαλόπολη που υπηρετούσε τη θητεία του και είχε πάει στο στρατόπεδο πριν λίγες ημέρες , βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του νωρίς το πρωί σήμερα, από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.
Οι συγγενείς, φίλοι και οι συμμαθητές του στην Μεγαλόπολη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης , η σορός του άτυχου νέου έχει μεταφερθεί στο ΠΓΝΕ στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, διαδικασία η οποία πρόκειται να γίνει το μεσημέρι ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.
Διαβάζουμε επίσης στην ιστοσελίδα Onalert
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο στρατιώτης επέστρεψε στο στρατόπεδο από την χθεσινή έξοδο και ήταν καλά στην υγεία του. Ο θάνατος ήταν ξαφνικός. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό στο ιατρείο της μονάδας ήταν ανεπιτυχείς. Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος.
Με διαταγή του Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη ελικόπτερο NH-90 θα παραλάβει τη σορό. Η κηδεία του στρατιώτη θα γίνει αύριο.
Πριν από λίγο κυκλοφόρησε και επίσημη ανακοίνωση από το ΓΕΣ η οποία αναφέρει:
Κατά το εγερτήριο της 23ης Ιουνίου 2016, ο Στρατιώτης Θ.Α. της δυνάμεως της 7ΗΣ Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας, δεν ξυπνούσε. Ο Στρατιώτης είχε επιστρέψει από έξοδο το προηγούμενο βράδυ.
Άμεσα, διεκομίσθηκε στο ΣΤΕΠ, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης από γιατρό του Στρατοπέδου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.»

No comments:

Post a Comment

wibiya widget