Tuesday, May 31, 2016

Χαμός στην Κύπρο με βίντεο πορνό γνωστών. .αστέρων..

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια όπου ξετυλίχθηκε το κουβάρι μιας καλοστημένης εκδίκησης με κίνητρο την ζήλεια, καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε απαρνηθεί την Κύπρια ερωμένη του για χάρη μιας άλλης αιθέριας παρουσίας

Μάλιστα στην καλά προσχεδιασμένη πλεκτάνη η Κύπρια δεν ήταν μόνη της έχοντας ως συνεργό μια φίλη της, με την οποία έστησαν παγίδα στον πρώην εραστή της

Η αρχή έγινε από τη δημιουργία δύο ψεύτικων λογαριασμών στο facebook όπου και ανέβηκε το πορνογραφικού περιοχομένου ερασιτεχνικό, αλλά αυθεντικό βιντεάκι των σεξουαλικών περιπτύξεων του ηθοποιού,  με το πρόσωπο του ηθοποιού να εμφανίζεται "φάτσα φόρα" ενώ το πρόσωπο της παρτενέρ του είχε αλλοιωθεί. 


Πλέον όμως η 40χρονη Κύπρια, ονόματι Αιμιλία Μάρκου που διαμένει στο Λονδίνο έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, καθώς έγινε αντιληπτό ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που εμφανίζεται με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά στο επίμαχο βίντεο, καθώς μη αντέχοντας τον χωρισμό από τον γνωστό ηθοποιό βρετανικής σαπουνόπερας πήρε την κατάσταση στα χέρια της, σε μια προσπάθεια να τον χωρίσει από την νέα του αγάπη, δημοσιοποιώντας το εν λόγω ερασιτεχνικό πορνό.

Το όνομα του εραστή δεν δημοσιεύτηκε προκειμένου να προστατευτούν τα προσωπικά του δεδομένα, αλλά και να μη υποστεί περαιτέρω πλήγμα η ανερχόμενη καριέρα του. Παράλληλα, το δικαστήριο έκρινε ότι η Μάρκου μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό συνέχισε να τον ενοχλεί και να στέλνει υβριστικά μηνύματα στον ίδιο και την νυν σύντροφο του. Στην υπόθεση αυτή συμπαραστάτη και συνεργό είχε την Βρετανίδα φίλη της Σάρα Μακ Κένα η οποία επίσης κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Όπως απεδείχθη κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο, η Μάρκου και η φίλη της κατείχαν οπτικοακουστικό υλικό από τις ερωτικές συνευρέσεις της πρώτης με τον ανερχόμενο σταρ, από την περίοδο που διατηρούσαν ερωτική σχέση, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους, ο ηθοποιός της είχε ζητήσει να σβήσει το υλικό, κάτι που η Μάρκου, όχι μόνο "ξέχασε" να το πράξει, αλλά το δημοσιοποίησε με δόλο προκειμένου να το πλήξει σε προσωπικό, ηθικό και επαγγελματικό επίπεδο, σε ένα ξέσπασμα εκδικητικότητας ένεκα τυφλής ζήλιας.

Έτσι, το δικαστήριο στην Βρετανία την έκρινε ένοχη για δημοσιοποίηση «εκδικητικού πορνό», όπως έχει ονομαστεί η δημοσιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού για σκοπούς εκδίκησης μεταξύ πρώην εραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «εκδικητικό πορνό» ποινικοποιήθηκε πέρυσι στη Βρετανία, λόγω της ραγδαίας αύξησης παρόμοιων περιστατικών με αυτό της Μάρκου.

Η Μάρκου και η φίλη της αναμένουν τώρα την ανακοίνωση της ποινής αφού έχουν παραδεχθεί τη διάπραξη του αδικήματος και έχουν αποδεχθεί την ενοχή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυπριακό πορνό με ομαδικό σεξ «καίει» την καριέρα Ελληνίδας μανεκέν! (ΦΩΤΟ
)

No comments:

Post a Comment

wibiya widget