Wednesday, May 25, 2016

ΠΑΤΡΑ. ΓΙΏΡΓΟΣ: Λοιδορήθηκα όσο κανείς… δεν κρατάω όμως κακία σε κανένα. Μπορούμε να προχωρήσουμε; Δικός μου εχθρός δεν είναι ο Τσίπρας όπως δεν ήταν και ο Σαμαράς.»


Μεγάλη αρχηγική συγκέντρωσή  πραγματοποιησε απόψε,25 Μάη 16, στην Πάτρα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κινήματος Γιώργος Α.Παπανδρέου. 
Όπως μεταδίδεται από την Αχαΐα:
21:02 Στην πορεία της ομιλίας του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Ακόμα υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που πιστεύουν ότι την χώρα χρεοκόπησα δύο λέξεις από μια ομιλία μου και όχι η καραμανλική λαίλαπα της περιόδου 2004-2009… Στην περσινή διαπραγμάτευση το παίζαμε τρελοί, ωραίο για Ριάλιτι Σόου. Λοιδορήθηκα όσο κανείς… δεν κρατάω όμως κακία σε κανένα. Μπορούμε να προχωρήσουμε; Να πάμε παρακάτω. Δικός μου εχθρός δεν είναι ο Τσίπρας όπως δεν ήταν και ο Σαμαράς.»
20:42 Και συνέχισε ο Γιώργος Παπανδρέου: «Ο δικός μας δρόμος δεν ήταν μόνο σκληρά μέτρα αλλά και μεταρρυθμίσεις.
Από το ’12 έχουμε να ακούσουμε για πραγματικές μεταρρυθμίσεις, ασχολήθηκαν με το 4-4-2 στο Δημόσιο, με το πώς θα παγιδευτεί ο Τσίπας σε αριστερή παρένθεση, με το σακάκι του κάθε Βαρουφάκη κ.α.. Όλος ο πολιτικός κόσμος ασχολείται με οτιδήποτε άλλο από το να κάνουν καμιά μεταρρύθμιση. Ούτε η δεξιά ούτε η αριστερά είχαν πραγματικό πρόγραμμα. Μόλις έκατσαν στις καρέκλες της εξουσίας χάθηκε η αντιμνημονιακή τους στάση.
Ασχολούνται με ανούσιους κομματικούς σκυλοκαβγάδες. Οι χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup ήταν λίγο καλύτερες του αναμενομένου…. Αλλά οι αποφάσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα ενός δειλού και στενόμυαλου συμβιβασμού ειδικά για το χρέος.»
20:32 «Δεν ζητάμε συγγνώμη, κάναμε το χρέος μας», ανέφερε ανοίγοντας την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου».
20:27 Έφθασε πριν από λίγο στην Πολιτεία της Πάτρας ο Γιώργος Παπανδρέου. Ένθερμη η υποδοχή των περίπου 500 πολιτικών του φίλων που φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.
20:10 Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει ήδη συγκεντρωθεί στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας όπου, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Γιώργος Παπανδρέου.
Ανάμεσα σε όσους παραβρίσκονται στον προαύλιο χώρο των Σφαγείων και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον χώρο «Πολιτεία», στην Πάτρα μιλάεισε λίγο ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Παπανδρέου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο περιοδειών σε όλη τη χώρα. Ο επικεφαλής του KINHMATOΣ επισκέφθηκε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας όπου τον υποδέχθηκε η πρόεδρος του ΕΚΠ Σταυρούλα Νικολάου, στελέχη της διοίκησης και υποστηρικτές του Κινήματος και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα
Σχετικά με τις αποφάσεις του Eurogroup χθες σχολίασε: «Kαλύτερες του αναμενόμενου, αλλά πολύ κατώτερες για τις ανάγκες της χώρας» και συμπλήρωσε ότι «είναι προϊόν συμβιβασμού». Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι προϊόν συμβιβασμού μεταξύ των θεσμών, ειδικά μεταξύ της Ευρώπης, της Γερμανίας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά δυστυχώς με απούσα την Ελλάδα».





Από τον Παντελή Πρέζα φωτό από την Πολιτεία
12

1 comment:

  1. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι ανήθικα στοιχεία και δεν πρέπει να τους πιστεύει κανένας. Έχω γνωρίζει πολλούς από αυτούς και είναι όλοι τους φιλοτομαριστες. Ουδείς πατριώτης. Ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Οι συνδικαλιστές είναι ακόμα χειρότεροι. Οι μεγιστάνες του πλούτου κΙ οι καναλάρχες είναι εγκληματικά στοιχεία κΙ γκάνγκστερ. Το τρίπτυχο αυτό συνθέτει το πάνθεο της ελληνικής τραγωδίας. Ο λαός ; Δυστυχώς ο λαός είναι ημιμαθής και ακολουθεί ακόμη και τον τελευταίο της καταστροφικής δυναστείας των Παπανδρέου. Καραμανληδες. Παπανδρέου και τώρα ο Τσιπρας κατάστρεψαν την Ελλάδα.

    ReplyDelete

wibiya widget