Saturday, May 21, 2016

Ο Αλέκος Μάρκελλος*καλεί σε εγρήγορση.,για Μαρτίνο, Βγενόπουλο,Μπόμπολα


Επειδή οι στιγμές είναι σημαντικές και για ΠΡΩΤΗ φορά η Δικαιοσύνη βάζει το μαχαίρι ΤΟΣΟ βαθιά, πρέπει να είμαστε όλοι οι Πολίτες σε επιφυλακή.
Οι εξελίξεις είναι κρίσιμες.
Ας πούμε μερικά πράγματα με το όνομα τους:

1) Α. Μαρτίνης:  Όλη η διαπλοκή δεκαετιών στην πλέον πρόστυχη εκδοχή της. Η μοίρα του είναι σαφής πλέον, όμως κανένας μας δεν πρέπει να παραγράψει όλον αυτό τον οσμό διαπλεκόμενων που τον στήριξαν και τον διατήρησαν ενεργό όλα αυτά τα χρόνια. Κανένα σκόντο στη μνήμη, το χρωστάμε πρώτα πρώτα στην διαλυμένη Ελλάδα και σε όσους ζουν άδικη φτώχεια επειδή τούτοι έκαναν όσα έκαναν.

2) Α. Βγενόπουλος:  Γίνονται συγκλονιστικά πράγματα:
 -Ήδη διεξάγεται επίσημη έρευνα για τις καταγγελίες πως ανώτατοι Έλληνες δικαστικοί προσπάθησαν να μπλοκάρουν την έκδοση των στενών συνεργατών του στην Κύπρο (!!), ενώ ο ίδιος μήνυσε την...πρόεδρο του Αρείου Πάγου για απόπειρα λαδώματος.
Προσοχή τώρα, χρειάζεται απόλυτη σοβαρότητα:
-Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιος πως δεν ισχύει και αυτό αυτομάτως πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, -το οφείλουμε όλοι πια-:
ΓΙΑΤΙ το έκανε; Απελπισμένη κίνηση ή προσπάθεια να περάσει στην κοινή γνώμη το μήνυμα "όλοι ίδιοι είναι";  Η υπόθεση Βγενόπουλου είναι κατ΄εμέ ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασίας για τις αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα και την Κύπρο στο σπιράλ θανάτου.

3) Λεωνίδας Μπόμπολας.
Δικαιούται καθείς επισήμως να τον λέει ΚΛΕΦΤΗ της Ελλάδας καθώς συνελλήφθη γιατί είχε λογαριασμούς στην Ελβετία και δεν είχε πληρώσει τους φόρους (έστω αυτό). Αναγκάστηκε να τους καταβάλει και το γεγονός πως είναι ελεύθερος και όχι φυλακή για κακούργημα -στη συγκεκριμένη περίπτωση- οφείλεται στην αλλαγή του νόμου που δίνει στους ΚΛΕΦΤΕΣ του Έλληνα φορολογούμενου το δικαίωμα να
μην υποστούν δίωξη εφόσον πληρώσουν. Ένας άδικος νόμος, οφειλόμενος (έστω...) στην ανάγκη της Πολιτείας να μαζέψει φράγκα από τους κλέφτες, καθώς η χώρα είναι πτωχευμένη.
Αλλά η περιπτωσή του έχει πλέον επισήμως, άλλες διαστάσεις:
-Η Κύπρος έχει εκδόσει δύο Ευρωπαϊκά εντάλματα σε βάρος του ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και αναγκάστηκε πριν συλληφθεί, να παραδοθεί στην Αστυνομία.
(αυτά τα περί οικειοθελούς προσέλευσης να τα τρίψετε στη μούρη όσων τα γράφουν, ο καταζητούμενος Κουφοντίνας, προσήλθε οικειοθελώς στην Αστυνομία ή παραδόθηκε;;;).
Χθές συνήλθε το Συμβούλιο Εφετών για να αποφασίσει για την έκδοση του στην Κύπρο, όπου οι Διευθυντές των επιχειρήσεων του επωνύμως έχουν καταθέσει πως προσωπικά έδινε εντολές για λαδώματα ώστε να κλέβει ΚΑΙ τους Κύπριους φορολογούμενους. (Μάλιστα ο ένας κατέθεσε πως πλέον ΦΟΒΑΤΑΙ για τη ζωή του, να μην διαφεύγουν αυτά...).
Τι λέει στους δικαστές ο επισήμως ΚΛΕΦΤΗΣ Λεωνίδας Μπόμπολας;
 "Και να έγιναν αυτά, να με δικάσεται στην Ελλάδα γιατί εδώ τελέστηκαν τα εγκλήματα, εφόσον τηλεφωνικά συνομιλούσα με τους διευθυντές."!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιός αθώος φοβάται να δικαστεί και ψάχνει στα κατινίστικα κατακάθια των δικολάβων, δικαιολογία ε;
Ας μην το σχολιάσουμε σε σχέση με το πόσο αντρισμό (με τη φιλοσοφική έννοια) περιέχει η στάση του, ας καταλάβουμε γιατί με αυτό το ΓΕΛΟΙΟ, νομικίστικο επιχείρημα παίζει το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ του χαρτί πριν τον γκρεμό....
Ας καταλάβουμε πως κάποιοι ΕΧΟΥΝ χεστεί επάνω τους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Η απόφαση θα εκδοθεί την Τετάρτη.
Πολίτες: Σε εγρήγορση, η Διαπλοκή έχει ποδάρια πρωτίστως στα ΜΜΕ, προσοχή τι διαβάζετε και ακούτε, εδώ είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

*Ο  Αλέκος Μάρκελλος είναι ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία. Το κείμενο με τις φωτογραφίες ανάρτησε στο ΦΒ.


2 comments:

  1. Καποτε η τυφλή δικαιοσύνη καλά θα κάνει να βλέπει και λιγάκι

    ReplyDelete
  2. ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ , ΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ

    ReplyDelete

wibiya widget