Wednesday, April 27, 2016

Τα φώτα του κόσμου στο Καλλιμάρμαρο- LIVE η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

LIVE η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Το φως που άναψε ο Απόλλωνας στην Ολυμπία, μπροστά σε ολόκληρη την οικουμένη Παρέδωσε χτες η Ελλάδα  στους εκπροσώπους της Βραζιλίας. Σε κλίμα συγκίνησης, λίγο μετά τις 5 μμ, ξεκίνησε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην αντιπροσωπεία των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016» στο Παναθηναϊκό Στάδιο στο Καλλιμάρμαρο.

Μεγάλο το πλήθος των Ελλήνων που συνέρευσε στην τελετή,ενώ στην εξέδρα των επισήμων παραβρίσκονταν ο Παναγιωτης Κουρουμπλής, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Καμίνης, ο Δημήτρης Μάρδας, ο Σταύρος Κοντονής, ο Βασιλης Λεβέντης, η Άννα Καραμανλή, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Γιώργος Πατούλης, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Πύρρος Δήμας και ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Στην Τελετή Παράδοσης συμμετείχε η Παιδική Ολυμπιακή Χορωδία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), με 300 παιδιά ηλικίας 8-16 ετών, τα οποία ερμήνευσαν στην αρχή τον Ολυμπιακό, Βραζιλιάνικο και Ελληνικό Εθνικό Ύμνο!

Δείτε LIVE και διαβάστε περισσότερα και στο: star.gr


Λαμπαδηδρόμος ήταν και ο γνωστός καρδιολόγος του Ερρίκος Ντινάν  και διευθυντής του Δημοτικόυ Συμβουλίου της Γλυφάδας  Στρατής Παναγάκος που διακρίνουμε εδω με τον γιό του,και σε φωτογραφίες του στο ΦΒ.



No comments:

Post a Comment

wibiya widget