Saturday, April 30, 2016

Παρά το...φως του Ισραήλ, λίγοι πήγαν Ανάσταση. Πλιοτεροι στην Αυστραλία -χώρις φως

Παρά τα εκατομμύρια που ξόδεψαν Τσίπρας και Καημένος να φέρουν το "φως της απάτης"  από το Ισραήλ  απελπιστικά άδειες ήταν απόψε οι εκκλησίες.
Στον Αγιο Τρύφωνα της Γλυφάδας όπου πήγαμε εμείς οι άνθρωποι την ωρα της.. Ανάστασης κυκλοφορούσαν λεύθερα,σε σύγκριση με παρελθόντα έτη.
Και αυτοί κάτι μανάδες ή γιαγιάδες με εγγόνια και νέα παιδιά που σε δευτερόλεπτα μετά τον.. Ανέστη την κοπάνησαν φοβούμενοι και από τους βομβαρδισμούς των βαρελότων που ελλείψει αστυνομίας οργίασαν.
Ας ελπίσουμε πως η της Εκκλησίας ηγεσια θα βάλει τέρμα σ αυτά τα καραγκιοζλικια και θα σταματήσει να ταλαιπωρεί τον κόσμο για σώου δευτερολέπτων.
Και ιδιαίτερα εφόσον αποφάσισαν να πάνε με τον Πάπα και το Ισλάμ και να ενωθούν υπό τη σκέπη του Σολομώντα ας μη ταλαιπωρούν το προβατοποιημενο πλήθος.
Από τη Μελβούρνη που δεν πήγε το φως του.. Ισραήλ το πλήθος ήταν πολύ μεγάλο όλη την εβδομάδα και το Σάββατο της Ανάστασης.

 Χριστός ανέστη και όπου φύγει φύγει. Σε 39 δευτερόλεπτα βρίσκονταν ήδη μακριά από το.. Πολεμικό μέτωπο!




5 comments:

  1. EΥΧΩΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αδύνατο η βλακεία είναι ανίκητη .
      Τα πρόβατα πλειοψηφία ακόμα...

      Delete
    2. Σταύλος κι εκεί που βαφτίστηκες και σ ονόμασαν Κωστάκη. Πρόβατα κι αυτοί που ήρθαν στα βαφτίσια σου. Ίσως βόδια όσοι χρόνια πριν, σήκωναν λάβαρα επανάστασης για μια ελεύθερη Ελλάδα. Τόσο βόδια που δεν συνέχεαν θεσμούς και αξίες με τα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν τα οποία, πολλάκις, είναι τα ηλιθιότερα των ηλιθίων. Πρόβατα κι εμείς οι υπόλοιποι που διαβάζουμε σχόλια ομαδοποίησης τύπου "τα πρόβατα πλειοψηφία ακόμα" τα οποία σήμερα χρησιμοποιούν γερμαναράδες εναντίον της πατρίδας μας και των συμπατριωτών σας, θεωρώντας μας όλους κλέφτες, συλλήβδην, κάτι που στο παρελθόν είχαν κατά κόρον κάνει και οι ναζί, χτίζοντας έτσι θεωρίες. Εμείς λοιπόν πρόβατα. Ίσως λίγο λιγότερο από αυτά της Μελβούρνης που πήγαν κοπαδόν στους σταύλους της Αυστραλίας. Όχι εσείς βέβαια. Εσείς την έχετε ψυλλιαστεί από παλιότερα φιλοσοφώντας ψήνωντας αρνί. Τα πατροπαράδοτα πάνω απ όλα. Χρόνια πολλά αδέλφια.

      Delete
    3. Πες μου ότι θες,η απάντηση είναι μόνο Μία :
      ΜΟΡΦΩΣΗ,ΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΟΡΦΩΣΗ"
      Εξώφυλλο σε Γαλλικό βιβλίο..
      ΥΠΑΤΙΑ

      Delete
    4. Γι αυτό,
      ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ
      χωρίς
      ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ
      ΤΑΜΠΕΛΕΣ
      και πάνω απ όλα
      ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ και
      ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΛΙΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
      Αυτό σου λέω.
      Χρόνια πολλά.

      Delete

wibiya widget