Thursday, April 28, 2016

ΠΑΟ για Αλβαρέζ: " Για Πάντα στη μνήμη μας "


Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Όσκαρ Αλβαρέζ, ο οποίος «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 68 ετών, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του «μεγάλου» Όσκαρ Αλβαρέζ και συμπαρίσταται στους οικείους του. 

Ένας από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Όσκαρ Μαρσελίνιο Αλβαρέζ, δεν βρίσκεται στη ζωή από τις 27 Απριλίου του 2016. 

Ο Αργεντινός επιθετικός, που μετακόμισε στην ομάδα μας το 1976 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πρόλαβε να πανηγυρίσει ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο αλλά και το Κύπελλο Βαλκανίων, το 1977, στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τα πράσινα. Αλλά και να αποτελεί τον δεύτερο ξένο σκόρερ και 11ο συνολικά, με 55 τέρματα στην Α’ Εθνική μετά από 114 εμφανίσεις, στην ιστορία του Παναθηναϊκού. 

Πέραν των αγωνιστικών επιτευγμάτων του, που θα τον διατηρήσουν «ζωντανό» στις μνήμες όλων των οπαδών του «τριφυλλιού», ο εκλιπών υπήρξε και μια από τις πλέον αγαπητές φυσιογνωμίες στις τάξεις των συμπαικτών του, λόγω του χαρακτήρα του. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για αυτή την απώλεια στην οικογένεια του Όσκαρ Αλβαρέζ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget