Tuesday, March 29, 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΣΠΑΖ :Μας δουλεύει ο Δήμος Γλυφάδας ,για τα αδέσποτα;

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, την πρόσκληση του Δήμου Γλυφάδας για υποβολή προσφορών σχετικά με το πρόγραμμα «Φροντίδα αδέσποτων ζώων συντροφιάς» που αναρτήθηκε σήμερα 24/3/2016 με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών τη Δευτέρα 28/3 στις 10 το πρωί!!! Μας δουλεύετε κύριε Δήμαρχε; 'Η μήπως - λέω μήπως - υπάρχει λόγος που το κάνατε αυτό;
Κύριε Δήμαρχε,
Από τις 20 Σεπτεμβρίου 2014, λίγες μόνο μέρες αφού αναλάβατε τον Δήμο, συναντηθήκαμε εγώ και η Γραμματέας του Συλλόγου μας με τον κύριο Θεοδωσόπουλο και του δώσαμε γραπτώς τις προτάσεις μας για το πρόγραμμα που ο Δήμος έχει υποχρέωση από τον Νόμο να τρέχει για τα αδέσποτα ζώα. Τις διαβάσατε ποτέ τις προτάσεις μας; Προφανέστατα ΟΧΙ !!!
Από τότε, προσπαθούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν το έχουμε καταφέρει. Προφανώς δεν βρίσκετε αρκετά σημαντικό να συναντηθείτε με το παλαιότερο φιλοζωικό σωματείο του Δήμου Γλυφάδας. Το 2016 είναι η 30η χρονιά που ο ΣΠΑΖ στειρώνει και φροντίζει τα αδέσποτα ζώα του Δήμου. Χωρίς επιδότηση από τον Δήμο. Χωρίς καμία συμπαράσταση από τον Δήμο. 30 χρόνια ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
Εύγε λοιπόν κύριε Δήμαρχε!!! Βγάζετε ένα πρόγραμμα 24.600 ευρώ (22.600 για το 2016 και 2.000 (!) για το 2017) που σίγουρα δεν θα βοηθήσει τα ζώα του Δήμου.
Διότι απλά δεν ενδιαφερθήκατε να συζητήσετε μαζί μας. 
Διότι προφανώς πιστεύετε ότι ένας Δασολόγος, μία Γεωπόνος και ένας Αρχιτέκτων Μηχανικός γνωρίζουν καλύτερα από το Φιλοζωικό σωματείο που λειτουργεί 30 χρόνια πώς θα μειωθεί ο πληθυσμός των αδέσποτων ζώων, γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες των ζώων και φυσικά γνωρίζουν καλύτερα πως να εξοικονομούν χρήματα από το πρόγραμμα για τα αδέσποτα.

Όταν κάποιος θέλει να πετύχει ένα στόχο, η δική μου λογική λέει ότι ρωτάει τους ειδικούς πώς να το κάνει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ειδικοί δεν είναι ούτε οι δημοτικοί υπάλληλοι ούτε οι κτηνίατροι. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!
Πηγαίνετε αύριο στη παρέλαση, όπως πήγατε και στο Καρναβάλι την προηγούμενη εβδομάδα. Και μετά, «τρέξτε» και το πρόγραμμα του Δήμου για τα αδέσποτα. Τρέξτε το όπως εσείς ξέρετε. Γιατί προφανώς και γνωρίζετε και μπορείτε να το τρέξετε. Σας το υπογράφω … θα σπαταλήσετε τα χρήματα ΜΑΣ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. ΕΥΓΕ !!!
Φώφη Δημητριάδου
Πρόεδρος του ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - έδρα Γλυφάδα)
Αντιπρόεδρος της ΠΦΟ (Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία)

No comments:

Post a Comment

wibiya widget