Saturday, February 13, 2016

Τι πορνό βλέπουν οι γυναίκες και τι κάνουν κατά τη διάρκειά του! (PHOTOS)


Τι πορνό βλέπουν οι γυναίκες και τι κάνουν κατά τη διάρκειά του! (PHOTOS)
Μία στις τρεις νεαρές γυναίκες βλέπουν πορνό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και πολλές χρησιμοποιούν για τον σκοπό αυτό τα κινητά τους τηλέφωνα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση!
Εξάλλου, άλλες τόσες, βλέπουν πορνό μία ή δύο φορές τον μήνα.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη σε 3.000 εθελόντριες, το 70% εκ των οποίων είχαν ηλικίας 18 έως 34 ετών. Το 31% των εθελοντριών είπαν ότι βλέπουν ταινίες πορνό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και το 30% μία ή δύο φορές τον μήνα.
Από τις εθελόντριες αυτές, το 62% είπαν ότι βλέπουν τις ταινίες κυρίως στα κινητά τους και το 75% ότι πρόκειται για ταινίες που βρίσκουν σε ελεύθερα site, ενώ το 40% είπαν ότι προτιμούν όσες έχουν και αισθηματικό περιεχόμενο.
Όπως εξάλλου είπε το 66%, τις ταινίες δεν τις βλέπουν ποτέ με τον/την σύντροφό τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι η σχέση τους με το πορνό αφορά τις ίδιες και την σεξουαλικότητά τους και όχι την ερωτική τους ζωή με το ταίρι τους. Από τις υπόλοιπες γυναίκες, μόνο το 3% είπαν ότι πάντοτε βλέπουν πορνό με τον ερωτικό τους σύντροφο: το υπόλοιπο 31% είπαν ότι άλλοτε βλέπουν μαζί και άλλοτε χώρια.
Όσον αφορά τις επιδράσεις του πορνό, το 51% είπαν ότι επηρεάζει θετικά την ερωτική τους ζωή και τη σχέση τους διότι τις βοηθά να μαθαίνουν πολλά για τα διάφορα είδη σεξ και την σεξουαλικότητα, ενώ το 35% είπαν πως έχουν πρόβλημα με το πως οι άντρες φαίνεται να συγχέουν το πορνό με το σεξ στην αληθινή ζωή.
Παρότι όμως οι γυναίκες βλέπουν πορνό, το 56% παραδέχτηκαν πως τις προβληματίζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στις ταινίες αυτές και το πως αυτές προωθούν αρνητικά στερεότυπα.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Marie Claire.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget