Friday, February 12, 2016

"O Tσίπρας απομυθοποίησε τη Γερμανία" και τώρα χαίρονται για τα επεισόδια στην Αθήνα Μέρκελ,Σό'ι'μπλε



"Τα τρακτέρ  στο Σύνταγμα και το ξύλο σε όλη την Αθήνα σίγουρα κάνουν Μέρκελ και Σόϊμπλε να πανηγυρίζουν στη Γερμανία". Τάδε έφη  καθηγητής από τη Γερμανία που γνωρίζει καλά τη νοοτροπία των συμπατριωτών του. Και πρόσθεσε: 

-Δυστυχώς το μίσος της νυν κυβέρνησης είναι άπειρο κατά της ελληνικής κυβέρνησης για ένα και μόνο λόγο: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Τις προσπάθειες 10 ετιών να αποδείξουν ότι η Γερμανία είναι ένα τίμιο, ευγενικό και ειλικρινές κράτος τις ανέτρεψε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ένας νεαρός Έλληνας βγάζοντας όλες τις βρομιές τους στην παγκόσμια κοινότητα. 


Την αποκάλυψη Τσίπρα -Βαρουφάκη ότι οι Γερμανοί ''λάδωσαν'' μέσα από τη Ζίμενς τους περισσότερους αξιωματούχους του ελληνικού Κοινοβουλίουκαι είπαν στον πλανήτη ότι είναι απατεώνες και δεν πλήρωσαν ποτέ για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα και άλλα πολλά έκαναν τη Γερμανία να χάσει αρκετή απο την "αίγλη" της. Αμέτρητοι ξένοι δημοσιογράφοι  και καθηγητές τηλεφωνούσαν τότε απο όλο τον κόσμο και ρωτούσαν αν αληθεύουν οι καταγγελίες των Ελλήνων..  . "Έτσι αυτά που προσπαθούσαν και κατάφεραν να καλύψουν για χρόνια την αλήθεια, με τους συνεργάτες τους και τα όργανά τους στην Αθήνα ανετράπησαν και δεν ήξεραν τι να πούνε στους πατριώτες τους και σε ολόκληρο τον κόσμο όταν τους ρωτούσαν .."
Είναι να μηπανηγυρίζουν απόψε όταν βλέπουν την εκδίκηση τους να παίρνει σάρκα και οστά τόσο γρήγορα; 

***Τον αντίκτυπο που είχαν οι δηλώσεις Tσίπρα φαίνεται και η παρουσία  Τσίπρα και Μερκελ που σαρώνουν στα καρναβάλια της Ευρώπης..

Π.ΔΕΛΤΑΣ



No comments:

Post a Comment

wibiya widget