Monday, February 29, 2016

Άραβας ποιητης: Το Ισλάμ θα φέρει χάος στην Ευρωπη



Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι να φέρει στην Ευρώπη τον σκοταδισμό του Ισλάμ, προκειμένου να προκληθεί χάος και εν συνεχεία να επιβληθεί ως εναλλακτική «λύση» η ιδεολογική πλατφόρμα της πανθρησκείας που θα προσφέρει «τάξη και ασφάλεια» στα τρομοκρατημένα πλήθη.
Για τον σκοταδισμό του Ισλάμ που έρχεται στην Ευρώπη, με τους δήθεν «αντιρατσιστές» να τον καλωσορίζουν και τις κυβερνήσεις να εκτελούν απλά τις εντολές των παγκοσμιοποιητών, προειδοποιεί όλους μας ο άραβας ποιητής Άδωνις, γεννημένος το 1930 στην Συρία, που θεωρείται σήμερα ο σημαντικότερος εν ζωή ποιητής της αραβικής γλώσσας.
Ζει μόνιμα στο Παρίσι και του ασκείται κριτική από μουσουλμάνους για την στάση του απέναντι στο Ισλάμ και την αμερικανοκίνητη «Αραβική Άνοιξη»!
«Δεν θα μπορούσε με τίποτα να υποστηρίξει μια επανάσταση, η οποία ξεκινά ή τελειώνει μέσα σε ένα τζαμί», αναφέρει. Παρ' όλο που είχε πιστέψει στην «αραβική άνοιξη», τελικά απογοητεύτηκε, διότι όπως εξηγεί, στην γερμανική εφημερίδα «DIE WELT» οδήγησε στην οπισθοδρόμηση μη θέλοντας να αλλάξει την κοινωνία αλλά μόνο το καθεστώς κυριαρχίας.
Στην συνέχεια πρόσθεσε για τις αραβικές κοινωνίες: «Πρόκειται για ολοκληρωτικά συστήματα, όπου η θρησκεία καθορίζει τα πάντα». Γι' αυτό η δημιουργία ενός «μοντέρνου Ισλάμ» είναι αδύνατη! (...) Το Ισλάμ δε συμβάλλει πια στην πνευματική ζωή, δεν προκαλεί καμία συζήτηση. Δεν παράγει σκέψη, τέχνη, επιστήμη η όραμα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο. Οι Άραβες θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, αλλά δεν πρόκειται να βελτιώσουν τον κόσμο ή να τον κάνουν πιο ανθρώπινο».
Σε σχέση με τον πόλεμο στην Συρία δήλωσε: «Οι αντίπαλοί του (Άσαντ), οι λεγόμενοι επαναστάτες, διαπράττουν μαζικές δολοφονίες, κόβουν κεφάλια ανθρώπων, πωλούν γυναίκες σε κλουβιά σαν να ήταν εμπόρευμα, καταπατούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Prison planet.gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget