Wednesday, January 20, 2016

Αυτή είναι η γυναίκα που έριξε την κότα στο Μαξίμου Διάβασε περισσότερα στο: Αυτή είναι η γυναίκα που έριξε την κότα στο Μαξίμου |

Αυγή Βουτσινά ονομάζεται η γυναίκα η οποία το πρωί της Τρίτης έριξε στο Μέγαρο Μαξίμου μια... κότα, την ώρα που ο πρωθυπουργός περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντησή τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Βουτσινά εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, αν και οι προηγούμενες διαμαρτυρίες της ήταν ομολογουμένως λιγότερο πρωτότυπες από τη σημερινή. Το πρόσωπό της ίσως κάτι σας θυμίζει. Όμως που την έχουμε ξαναδεί;
Τον περασμένο Οκτώβριο, ως επισκέπτρια στα θεωρεία της Βουλής, η κυρία Βουτσινά είχε διακόψει τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο. Συγκεκριμένα, είχε σηκωθεί όρθια και φώναξε προς τον πρωθυπουργό: «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσιπρα, ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα». Η εν λόγω παρέμβαση είχε προκαλέσει την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς, ωστόσο ο κ. Τσίπρας συνέχισε απερίσπαστος τον λόγο του, λέγοντας: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…». Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα της παρέμβασή της, η κυρία Βουτσινά φορούσε μια μπλούζα που έγραφε «Βρωμάτε προδότες».
Η κυρία Βουτσινά είχε διακόψει την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή πριν μερικούς μήνες
H «κόντρα» με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κάτι που κρύβει η ιδιωτική υπάλληλος από τον Άλιμο, η οποία έχει συμπεριλάβει στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να καίει τη σημαία του κόμματος.
Η φωτογραφία της στο Facebook όπου διακρίνεται να καίει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ
Η μαχητική κυρία Βουτσινά είχε συγκρουστεί έντονα το 2013 και με τον τότε υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Την κότα τη βάπτισα Αλέξη»
Η κυρία Βουτσινά αφέθηκε ελεύθερη αφέθηκε από το ΑΤ Συντάγματος λίγο πριν τις 19.00 και όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους αναστάτωσε τον κόσμο εν γνώση της. 
«Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα. Θεωρώ πραγματικά ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι κότες, γιατί μετέτρεψαν το μεγάλο όχι του ελληνικού λαού σε ναι για ιδίον όφελος. Κότες γιατί εκβιαζόμενοι υποκύπτουν και ψηφίζουν ό,τι τους φέρνουν, προκειμένου να μη χάσουν την καρεκλίτσα τους, οδηγώντας σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό», είπε.
Μάλιστα, η κυρία Βουτσινά αποκάλυψε ότι την κότα τη βάπτισε «Αλέξη», σημειώνοντας ότι πέρασε πολύ εύκολα την ασφάλεια. 
«Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μπήκα με την κότα μέσα στο κουτί και απλώς την έβγαλα έξω. Δεν ξέρω εάν την έπιασαν και τι απέγινε ο Αλέξης. Ρώτησα εδώ τους αστυνομικούς εάν μπορώ να πάρω την κότα μου, αλλά δεν γνώριζαν», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πιθανόν πολύ σύντομα θα τη δούμε να... ξαναχτυπά. 
Η κυρία Βουτσινά λέει πως δεν μετανιώνει για την πράξη της
Οι δηλώσεις της ακτιβίστριας έξω από το ΑΤ Συντάγματος

Αφήνοντας την κότα έξω από το Μαξίμου



Ο
Η κυρία Βουτσινά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια selfie της από το αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος, όπου οδηγήθηκε μετά το συμβάν. Σε αυτή διακρίνεται να φορά μια μπλούζα με το σύνθημα: «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε ΚΟΤΕΣ», ενώ την ανάρτηση συνοδεύει η λεζάντα «Στο αστυνομικό τμήμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου...!!!!».
Η ανάρτησή της κας Βουτσινά στο Facebook μετά τη σημερινή της σύλληψη
Με το ίδιο περίπου σύνθημα η κυρία Βουτσινά είχε προαναγγείλει την πράξη της μερικές μέρες νωρίτερα, επίσης μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. Σε ανάρτησή της στις 14 Ιανουαρίου είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία μιας κότας σε έναν κήπο, όπου αναγραφόταν η φράση: «Είμαι κότα... αλλά το παίζω κόκορας... Σύντομα κοντά σας!!!». 
Με αυτή την φωτογραφία είχε προαναγγείλει το σχέδιο... «κότα» στη σελίδα της
Λ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget