Tuesday, December 8, 2015

ΣΟΚ.ΈΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΉ ΤΗΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ


Έδειρε άγρια & έθαψε ζωντανή την 34χρονη αρραβωνιαστικιά του - Έσκαβε όλη νύχτα για να σωθεί 

Μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά συχνά η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε ευφάνταστο σεναριογράφο. Η 34χρονη Stacey Gwilliam από την Ουαλία, δέχτηκε επίθεση από τον αρραβωνιαστικό της τον 39χρονο μπόντι μπίλντερ  Keith Hughes, ο οποίος μετά την άνανδρη πράξη του, την έθαψε ζωντανή! 

Η γυναίκα, όπως περιγράφει στο Wales Online,και μετέφερε η Ειρήνη Νικολοπούλου στη σελίδα της, κατάφερε να σκάψει με τα χέρια της και να βγει από τον τάφο της.
Ο άντρας που θεωρούσε σύντροφό της, αφού τη χτύπησε και την αναισθητοποίησε, τη σκέπασε με χαμόκλαδα και χώμα και την άφησε σε αυτή τη τραγική κατάσταση. Η ίδια, όπως περιέγραψε, πίστεψε πως θα άφηνε την τελευταία της πνοή εκεί: «Ξύπνησα μέσα στο σκοτάδι και ήταν σαν να είχα παραλύσει τελείως. Τα κλαδιά ήταν πολύ βαριά και κατέβαλα υπεράνθρωπη προσπάθεια για να μπορέσω να αναπνεύσω ή να θυμηθώ πού ήμουν. Κατάφερα να γυρίσω το σώμα μου και με τα νύχια μου άρχισα να σκάβω, ώσπου κατάφερα να βγω έξω. Δεν θυμάμαι τι είχε συμβεί, απλά άρχισα να ζητώ βοήθεια. Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια», είπε.
Αφού κατάφερε και διέσχισε αρκετή απόσταση, έπεσε αναίσθητη έξω από ένα γκολφ κλαμπ, στο Caswell Bay όπου και κλήθηκε η αστυνομία.
Ο μυώδης άντρας, γράφει το δημοσίευμα, φέρεται να προσπάθησε να πνίξει την αρραβωνιαστικιά του, έπειτα από καυγά που είχε το ζευγάρι στο παραλιακό μονοπάτι κοντά στο Caswell Bay, στην χερσόνησο Gower της Νότιας Ουαλίας, τον περασμένο Ιούλιο. Στη συνέχεια, έθαψε το σώμα της όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, πιστεύοντας ότι ήταν νεκρή. Ο Hughes συνελήφθη μετά από τροχαίο που προκάλεσε, υπό την επήρεια αλκοόλ όπου και αποκαλύφθηκε τι είχε πράξει.
Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέρασε 26 ημέρες, 14 εκ των οποίων σε τεχνητό κώμα.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον Hughesγια απόπειρα δολοφονίας και θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για 8 χρόνια.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget