Friday, November 20, 2015

Ο Λεβέντης έχει τ' όνομα, αλλά ο Γεωργιάδης τη χάρη: «Θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή»

Από το κουτί της Πανδώρας.. 
Ξέραμε ότι ο ο Βασίλης Λεβέντης έχει το όνομα, αλλά τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει τη χάρη... Η πρόβλεψη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές δεν ήταν το μόνο που προκάλεσε μειδίαμα, αφού ο κ. Γεωργιάδης παραλλήλισε την επικράτησή του με την τροπή που έπαιρναν οι... μάχες στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας φάνηκε βέβαιος πως θα είναι ο νέος ηγέτης της δεξιάς παράταξης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Πιστεύω ότι αυτή την Κυριακή δεν θα έχουμε πρόεδρο, πάμε στο δεύτερο γύρο και θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τους ψηφοφόρους που ζητούν να αλλάξει η ΝΔ να τον ψηφίσουν.
«Αν σας αρέσει η ΝΔ που βλέπετε προφανώς δεν θέλετε να ψηφίσετε εμένα. Αν σας αρέσει η ΝΔ όπως τη βλέπετε ψηφίστε τον κ. Μεϊμαράκη», είπε στρέφοντας τα πυρά του εναντίον του νυν προέδρου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρακτορείο 104,9 FM.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, με τη μαζικότητα που είχε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, άλλαξε τα δεδομένα, ενώ παρομοίασε την αλλαγή με την τροπή που έπαιρναν – όπως ανέφερε – οι μάχες στην αρχαία Ελλάδα.
«Στην αρχαία Ελλάδα όταν έκαναν τις μάχες στο σημείο που γινόταν η αλλαγή της μάχης, δηλαδή φαινόταν ότι θα κερδίσει κάποιος και τελικά κέρδιζε κάποιος άλλος αυτό το σημείο λεγόταν το σημείο της τροπής, δηλαδή της αλλαγής», σχολίασε.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget