Wednesday, October 21, 2015

Λάρισα: Συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Λάρισα: Συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα θα διαδηλώσουν στο κέντρο της Λάρισας την Τρίτη 10 Νοεμβρίου οι αγρότες, αντιδρώντας στα μέτρα που πλήττουν τους ίδιους και το εισόδημά τους. Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση των εκπροσώπων των αγροτών και των κτηνοτρόφων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στον Πλατύκαμπο της Λάρισας.
Προς αυτή την κατεύθυνση τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνει ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά προκειμένου να οργανωθεί όσο το δυνατό καλύτερα το συλλαλητήριο για να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
AGROTES platikampos
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ήταν κοινή η εκτίμηση των συμμετεχόντων ότι τα νέα φορολογικά μέτρα αποτελούν ταφόπλακα για αγρότες και κτηνοτρόφους, ενώ στο πλαίσιο των αιτημάτων του συλλαλητηρίου ζητείται να ληφθεί μέριμνα και για το κόστος παραγωγής, αλλά και για το συνταξιοδοτικό.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του ν. Λάρισας ενημερωτική σύσκεψη στις 6.30 στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο του Τυρνάβου.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget