Thursday, October 22, 2015

Τραγωδία στο Μενίδι: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία


Ένας 40χρονος άντρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο σε πλημμυρισμένο δρόμο - Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά έξω από σχολείο στην Πετρούπολη και στη συνέχεια την χτύπησε αυτοκίνητο

Τραγικές συνέπειες είχε η κακοκαιρία που έπληξε την Πέμπτη την Αττική, καθώς είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος άντρας στο Μενίδι και να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα στην Πετρούπολη.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, όταν λόγω των νερών που είχαν πλημμυρίσει το οδόστρωμα, μια νταλίκα ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής. 

Ο άτυχος 40χρονος κατέβαινε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητό του την οδό Αριστετέλους. Στο όχημα βρισκόταν και η 70χρονη μητέρα του. Ωστόσο, λόγω των ορμητικών νερών δεν μπόρεσε να ακινητοποιήσει το ΙΧ, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα. 

Λίγα λεπτά μετά το τρακάρισμα, ο άντρας και η μητέρα του κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, αφού πρώτα έσπασαν ένα από τα δύο τζάμια του οχήματος. Δυστυχώς, τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν, με αποτέλεσμα, ο άντρας να εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες της νταλίκας και να χάσει τη ζωή του, ενώ η μητέρα του παρασύρθηκε και εντοπίστηκε από περίοικους περίπου 400 μέτρα μακριά, ευτυχώς σώα!

Τα νερά της βροχής παρέσυραν αργότερα και τη σορό του άτυχου 40χρονου, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά.


Ένας κάτοικος της περιοχής άρχισε τότε να ουρλιάζει και να φωνάζει για βοήθεια, αφού αντιλήφθηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα, ένα όχημα της Πυροσβεστικής πέρασε από το σημείο και κάτοικοι της περιοχής το σταμάτησαν, προκειμένου να βοηθήσει τον άντρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Βίντεο με εικόνες από το εσωτερικό του οχήματος μετά τη σύγκρουση στο Μενίδι




Όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ήδη νεκρός. Η μητέρα του, ηλικίας 70 ετών, διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.


























Πηγή φωτογραφιών και video:axarnea.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget