Wednesday, September 23, 2015

Καμμένος προαναγγέλλει παραίτηση Καμμένου μέσω Twitter.

Mε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος προανήγγειλε, το βράδυ της Τετάρτης, την παραίτηση του υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Δημήτρη Καμμένου, που προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Καμμένος προαναγγέλλει παραίτηση Καμμένου μέσω Twitter
Οπως αναφέρει το σχετικό μήνυμα, «μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του».

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο μετέδωσε ότι στην θέση του Δ.Καμμένου τοποθετείται ο Παναγιώτης Σγουρίδης, επίσης από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου αναμένεται να δημιουργήσει ένα άτυπο ρεκόρ για το συντομότερο διάστημα θητείας σε κυβερνητικό σχήμα.
Τα έριξε σε χάκερ και συνεργάτες καταγγέλλοντας και «μονταζιέρες»
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων είχε προσπαθήσει να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη και τις έντονες πολιτικές αντιδράσεις εντός και εκτός κυβέρνησης για τα όσα έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Δημήτρης Καμμένος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας» που έχει «επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες».
Μάλιστα δηλώνει... ταυτόχρονα ότι «τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες» αλλά και ότι «έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές», υποστηρίζοντας ότι ο λογαριασμός του στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από από άγνωστους και η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.
Σπεύδει επίσης να δηλώσει «κάθετα αντίθετος» στις δημοσιεύσεις αυτές και ζητά «προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά», καταγγέλλοντας ρατσισμό, ομοφοβισμό και αντισημιτισμό.
Η πλήρης ανακοίνωση:
Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης.
Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού.
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και ότι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου του αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.
Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις.
Τηλεφώνημα Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο
Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, υπήρξε σήμερα, στην οποία  ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών, Δημήτρη Καμμένου.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης .
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται να επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκη και του ζήτησε να ερευνήσει το θέμα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget