Wednesday, September 16, 2015

Oi γυναίκες απάντησαν: ποιοι άντρες είναι καλύτεροι στο σεξ;

Οι γυναίκες απάντησαν: ποιοι άντρες είναι καλύτεροι στο σεξ;
Στα πλαίσια μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι γυναίκες απάντησαν πως οι λίγο πιο παχουλοί εραστές είναι οι καλύτεροι και κατέχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους.
Και όμως! Οι 2,544 γυναίκες άνω των 18 ετών οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν πως οι άντρες με λίγα παραπάνω κιλά είναι οι καλύτεροι εραστές. 
Ειδικότερα το 38% των γυναικών δήλωσαν πως προτιμούν τους ευμεγέθεις άντρες, ενώ μόλις το 21% απάντησε πως προτιμά έναν καλογυμνασμένο άντρα στην κρεβατοκάμαρά του.
Από την άλλη το ύψος φαίνεται ότι παίζει ρόλο στην αξιολόγηση των επιδόσεων των ανδρών, καθώς το 13% δήλωσε πως προτιμά τους άνδρες με ύψος 1.82 και άνω και το 10% άνδρες που είναι κάτω από 1.72.
Μόλις το 9% απάντησε πως προτιμά τους λεπτούς ή μικροκαμωμένους άντρες.
Αναλυτικά, οι σωματότυποι που προτιμούν οι Αγγλίδες στο κρεβάτι, σύμφωνα με τις απαντήσεις τους:
  • Παχουλοί/ευμεγέθεις άνδρες - 38%
  • Αθλητικοί/μυώδεις άνδρες - 21%
  • Ψηλοί (άνω του 1.82) άνδρες - 13%
  • Κοντοί (κάτω από 1.72) άνδρες - 10%
  • Λεπτοί/μικροκαμωμένοι άνδρες - 9%
Όταν οι γυναίκες ρωτήθηκαν γιατί προτιμούν τους πιο "γεμάτους" άνδρες στο κρεβάτι τους, η πλειοψηφία απάντησε ότι εκείνοι "δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δική μου ικανοποίηση".
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ρούχων Big Dude Clothing, Darrell Freeman, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης δήλωσε, όπως σημειώνεται στη Mirror: 
“Το γεγονός ότι τόσες πολλές γυναίκες προτιμούν το sex με τους εραστές που είναι προς την μεγάλη πλευρά, ακριβώς δείχνει ότι οι σκαλιστοί μύες δεν είναι το παν, και αυτό που μετράει είναι το εσωτερικό”.
Εμείς να εκφράσουμε μόνο τις επιφυλάξεις μας για τα αποτελέσματα, μιας και η μελέτη ήταν "παραγγελία" εταιρείας ρούχων για πιο "μεγάλους τύπους".
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στον έρωτα (σχεδόν) όλα επιτρέπονται!
Pathfinder.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget