Friday, September 18, 2015

Άρθρο της EFHMERIS για τις εκλογές της Κυριακής

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες 2015


Ο Β' προεκλογικός αγώνας το 2015 στην Ελλάδα ,εκ των βραχύτερων της ιστορίας της, πήρε τέλος και ο Ελληνισμός κατέρχεται αύριο να εκλέξει νέα κυβέρνηση.

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους ελάχιστοι θα είναι οι Απόδημοι Έλληνες -που μάλλον ξέμειναν , απο τις θερινές διακοπές και έχουν δικαίωμα ψήφου.

Δυστυχώς το "κομματικοποιημένο" κράτος των Αθηνών παρά τις μακροχρόνιες συζητήσεις περί ψήφου των ομογενών δεν έκανε το παραμικρό προς την κατεύθυνση αυτή και δεν δίνει πεντάρα για μια δεύτερη Ελλάδα που ζει,προκόβει και αγωνιά εκτός Ελλάδας..

Στην πραγματικότητα οι εντός των τειχών συμπατριώτες μας τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των αδίστακτων πολιτικών τους, ξαναβρέθηκαν ομαδικά σε μια νέα "πολιορκία του Μεσολογγίου" και μόνο ..γάτες δεν άρχισαν να τρώνε.

Η προεκλογική περίοδος ήταν φρικτή. Όλα τα κόμματα τους έλεγαν ψέματα και οι ηγέτες τους δεν δίσταζαν να βρίζουν τους συναδέλφουςτους- εκτός του Κινήματος του   Γιώργου Παπανδρέου  το οποίο τελικά δεν συμμετέχει στην αυριανή αναμέτρηση.

Δυστυχώς αρκετοί Έλληνες σχημάτισαν την εντύπωση ότι οι περισσότεροι που ψήφισαν τα 2 τελευταία μνημόνια τα "έχουν αρπάξει χοντρά" απο τους 5 τραπεζίτες που ελέγχουν τον πλανήτη Γη και διαμαρτύρονται όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν κι αυτοί μερίδιο απο τα "κλεψιμαίικα."

Ακόμα και στο ντιμπέητ ο Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ) κατηγόρησε τον ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ (αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας που διεκδικεί την πρώτη θέση) ότι είναι υπόδικος για μίζες που πήρε απο γερμανικές εταιρίες για να παραλάβει μη κατάλληλα στρατιωτικά υποβρύχια..κ.α

Όσοι περάσαμε τα τελευταία χρόνια εκτός "φαιδράς πορτοκαλέας" και μια ολόκληρη ζωή ζούσαμε και αναπνέαμε να σηκωθεί η Ελλάδα "λίγο ψηλότερα "
και πάντα υποστηρίζαμε τις αποφάσεις του ελληνικού λαού η πίκραμας σήμερα είναι μεγάλη.

Δεν προτείνουμε σε κανένα τι θα ψηφίσει.. .Ευχόμαστε μόνο να μη χρειαστεί να πούμε αυτό που έγραψε ο Αριστοφάνης πριν χιλιάδες χρόνια: " κι έτσι χωρίς καλα να το καταλάβουμε.. χάσαμε την Ελλάδα"!

"ΕΦΗΜΕΡΙΣ" EFHMERIS

No comments:

Post a Comment

wibiya widget