Sunday, September 20, 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: «Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα και τη διαφθορά

«Καθαρή εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε στο χθες μάς έδωσε ο ελληνικός λαός» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στη δήλωσή του μετά το θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
«Ο λαός μας έδωσε μια καθαρή εντολή να καθαρίσουμε με όλα όσα μας κρατάνε με το χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες», πρόσθεσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλαδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια και αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, για μια ολόκληρη τετραετία, γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, που εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
 έθνος.gr
Ο νικητής των εκλογών ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες για την εκλογική νίκη, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως είναι η δύναμη που εκφράζει τις λαϊκές συνοικίες και τους ανθρώπους του μόχθου και επισήμανε ότι το κόμμα του είναι «πολύ σκληρό για να πεθάνει». «Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που αγωνίζονται και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Τσίπρας: Ο λαός μας έδωσε καθαρή εντολή τετραετίας
«Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος. Ξέρουμε που θα πατήσουμε, έχουμε προοπτική. Η ανάκαμψη μπορεί να έρθει μέσα από πολύ δουλεία, μέσα από σχέδιο για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη, που να έχει κοινωνικό πρόσημο», επισήμανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι εντολή να ξεμπερδεύουμε με τη φαυλότητα και τη διαφθορά, που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Μας έδωσε την δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε με αυτό το καθεστώς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ευχαρίστησε τέλος τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίον είπε ότι «ενώνουμε τις δυνάμεις μας... για να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget