Friday, August 21, 2015

ΣΟΚ..ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ οι κάτοικοι της ΚΩ .Video-foto

DSCN8238_0
Δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κατάσταση οι κάτοικοι της Κω, με τις καθημερινές ορδές των παράνομων μεταναστών να φτάνουν και να κατακλύζουν το νησί, χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδες δομές για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν. Την οργή τους εξέφρασαν σήμερα οι κάτοικοι του νησιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υποδέχτηκαν, στο πλαίσιο της περιοδείας τους, με αυγά, μπουκάλια και πλούσιο… λεξιλόγιο.
DSCN8238_6







Ο Πάνος Καμμένος, δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο νησί και χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν άρον άρον, αφού κατά την επίσκεψή του στο νησί προκάλεσε το μένος των κατοίκων.
Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, που επισκέφτηκε το νησί στο πλαίσιο της περιοδείας του, με φόντο τις εκλογές που πλησιάζουν.
Ωστόσο, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Οι κάτοικοι, έξαλλοι, εξέφρασαν την οργή τους, πετώντας του αυγά, μπουκάλια, τον καθύβριζαν, με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν.
«Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης», «ουστ!» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν και τον… μούτζωναν.
DSCN8238_1







Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτιση και την οργή τους.
Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.
DSCN8238_5
DSCN8238_4
DSCN8238_4
DSCN8238_3

No comments:

Post a Comment

wibiya widget